Skip to main content

Λεκάκης: Δήθεν αγανακτισμένοι πετούν λάσπη σε κάθε ευκαιρία

«Κάποιοι χρησιμοποιούν τους κομματικούς τους στρατούς για να πλήξουν την προσωπικότητα του κ. Λεκάκη», αναφέρει η «Θεσσσαλονίκη Πρώτη».

Για «δήθεν αγανακτισμένο πολίτη» κάνει λόγο η παράταξη του Πέτρου Λεκάκη «Θεσσαλονίκη Πρώτη» αναφερόμενη στο περιστατικό με τη λεκτική επίθεση εναντίον του αντιδημάρχου και υποψηφίου δημάρχου στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (δείτε εδώ).

Όπως είπε αναφέρει η παράταξη Λεκάκη, ο εν λόγω «εξαπέλυσε προσωπική επίθεση με ανοίκειους χαρακτηρισμούς στον υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Πέτρο Λεκάκη».

«Σε αυτήν την πόλη όμως είμαστε όλοι γνωστοί. Κάποιοι, ενοχλημένοι από την παρουσία της παράταξής μας «Θεσσαλονίκη Πρώτη», χρησιμοποιούν τους κομματικούς τους στρατούς για να πλήξουν την προσωπικότητα του κ. Λεκάκη, η υποψηφιότητά του οποίου φαίνεται πως ενόχλησε κόμματα, συστήματα και μηχανισμούς.

Οι επιθέσεις προέρχονται από τα ίδια κέντρα που διαρρέουν fake news για το αν η «Θεσσαλονίκη Πρώτη» φθάσει ως τις κάλπες και πετούν λάσπη σε κάθε ευκαιρία. Να γνωρίζουν πως τέτοιες επιθέσεις και πρακτικές δεν φιμώνουν την παράταξη και δεν φοβίζουν κανέναν. Η «Θεσσαλονίκη Πρώτη» με τη δύναμη της κοινωνίας συνεχίζει πιο δυνατή τον αγώνα για μια πόλη που λειτουργεί, νοιάζεται και προσελκύει».