Skip to main content

Λεκάκης: Οι οκτώ νέοι υποψήφιοι και η συνάντηση με ΠΑΟΚ για το γήπεδο

Συνάντηση και με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το πρότζεκτ ανακατασκευής του γηπέδου της Τούμπας είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Οκτώ νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους με τον συνδυασμό "Θεσσαλονίκη Πρώτη" παρουσίασε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Πέτρος Λεκάκης.

"Έχουμε ξεκάθαρα την καλύτερη αυτοδιοικητική ομάδα, θα πάμε μέχρι τέλος, όσο και αν θέλουν καλεσμένοι βασιλιάδες οι οποίοι έχει περάσει ο καιρός τους και αυτοί παραμένουν σε περασμένες δεκαετίες να λένε διάφορα, εμείς θα συνεχίσουμε. Στο τέλος του μήνα θα είμαστε στο Πρωτοδικείο" δήλωσε ο κ. Λεκάκης.

Αυτό το διάστημα, όπως ανέφερε, ο συνδυασμός συνεχίζει τον αγώνα στους δρόμους και στις γειτονιές. "Δεν φοβόμαστε να γυρίσουμε την πόλη και από την ανταπόκριση του κόσμου δίνουμε απάντηση" σημείωσε.

Έκανε λόγο για έναν δύσκολο προεκλογικό αγώνα και κάλεσε τους υποψηφίους να ασχοληθούν με τα θέματα της πόλης. Επανέλαβε την πρότασή του για ντιμπέιτ προς τους συνυποψηφίους του.

Ο κ. Λεκάκης είχε συνάντηση και με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το νέο γήπεδο της ομάδας.

Συγκεκριμένα, μαζί με στελέχη του συνδυασμού συναντήθηκαν με τον Μάκη Γκαγκάτση και τον Κυριάκο Κυριάκο από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο από τον ΑΣ ΠΑΟΚ και τον Γιάννη Δημογιάννη, υπεύθυνο μηχανικό.

Στον κ. Λεκάκη παρουσίαστηκαν οι σκέψεις και οι προτάσεις τους. Τις επόμενες εβδομάδες θα παρουσιάσει η ομάδα το συνολικό της σχέδιο για τη νέα Τούμπα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας και στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης ώστε να πάρουν τη σχετική έγκριση.

"Στηρίξαμε τη δημιουργία του νέου γηπέδου. Υποσχεθήκαμε ότι το ίδιο θα κάνουμε και από την 1η Σεπτεμβρίου που θα βρισκόμαστε στη διοίκηση του Δήμου" τόνισε ο κ. Λεκάκης, χαρακτηρίζοντας το νέο γήπεδο ως "μοχλό ανάπτυξης για την περιοχή".

Οι νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι



Μεταξύ των οκτώ υποψηφίων δημοτικών συμβούλων είναι και ο Κοσμάς Φουντουκίδης στενός συνεργάτης του νυν δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη.

Ο κ. Φουντουκίδης, ο οποίος εργάζεται δίπλα στον Γιάννη Μπουτάρη πολλά χρόνια, είχε γίνει γνωστός στο πανελλήνιο, όταν προστάτεψε τον δήμαρχο κατά την επίθεση που είχε δεχθεί στον Λευκό Πύργο, στις εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Εκτός από τον Κοσμά Φουντουκίδη, στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Πρώτη» είναι δύο αστυνομικοί ο Γιώργος Φλώρος και ο Μανόλης Χατζηγεωργίου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι η σκιά του Γιάννη Μπουτάρη.

Οι νέοι οκτώ υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό «Θεσσαλονίκη Πρώτη»

Καραφουλίδου Παρασκευή, νοσηλεύτρια
Μουμτζίδου Ρέα, παιδαγωγός
Συκάς Μανώλης, πωλητής
Φεγγαρίδης Νικόλαος, ιδιωτικός υπάλληλος
Φλώρος Γιώργος, αστυνομικός
Φουντουκίδης Κοσμάς, ιδιωτικός υπάλληλος
Χατζηγεωργίου Μανόλης, αστυνομικός
Χατζησταύρου Χρυσόστομος, τραπεζικός