Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020
x

ΛΕΚΑΚΗΣ: ΠΟΝΑΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ

Ο υποψήφιος δήμαρχος απέκλεισε τα άκρα από ενδεχόμενο συνεργασίας και επανέλαβε να μην υπάρχουν πολιτικά μηνύματα στις αυτοδιοκητικές καλπες.

«Στις αυτοδιοικητικές εκλογές ψηφίζουμε για το καλό της πόλης. Ο πολίτης τα πολιτικά μηνύματα τα στέλνει σε άλλη κάλπη», επισήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Πέτρος Λεκάκης.

Σε συνέντευξη του στο δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης  κ. Λεκάκης τόνισε για άλλη μια φορά πως τα κόμματα δεν πρέπει να εμπλέκονται στην τοπική αυτοδιοίκηση σημειώνοντας πως η «Θεσσαλονίκη Πρώτη» αποτελείται από ανθρώπους με διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες που συναντήθηκαν και συνεργάστηκαν για το καλό της πόλης.

«Υπάρχει μια κόντρα Ταχιάου-Νοτοπούλου που είναι κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Και μια κόντρα Ταχιάου-Ορφανού για το ποιος είναι περισσότερο νεοδημοκράτης», επισήμανε.

Σε ερώτηση γιατί δεν υπήρξε προεκλογική συνεργασία με τον κ. Βούγια, ο κ. Λεκάκης απάντησε πως η «Θεσσαλονίκη Πρώτη» δεν έχει σχέση με κομματικά χρίσματα. «Ο κ. Βούγιας θα μπορούσε να πάρει μια γενναία απόφαση, να είναι μαζί μας και να αφήσει τους όποιους εγωισμούς ώστε να πορευθούμε όλοι μαζί για τη Θεσσαλονίκη. Δεν ξέρω όμως αν τέτοιες αποφάσεις μπορούν να πάρουν άνθρωποι που έχουν από πίσω κόμματα», απάντησε.

Σε ερώτηση για τις μετεκλογικές συνεργασίες ο κ. Λεκάκης δήλωσε πως «εμείς πονάμε την τοπική αυτοδιοίκηση, το δήμο Θεσσαλονίκης δεν θα τον αφήσουμε ακυβέρνητο ούτε μια ημέρα. Θα συνεργαστούμε με όλους εκτός από τα άκρα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ