Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021
x

ΛΕΚΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΝΕΟΥΣ: «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ» - ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΕΩΝ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων και ο Δήμαρχος Νέων θα είναι συνεργάτες μου στα θέματα που αφορούν τους νέους, είπε ο Πέτρος Λεκάκης

Συνάντηση με εκπροσώπους του Δημοτικού Συμβουλίων Νέων του Δήμου Θεσσαλονίκης είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Πέτρος Λεκάκης.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Πρώτη» συζήτησε μαζί τους για όλα τα θέματα που αφορούν τους νέους όπως οι σπουδές τους, το Brain Drain και η ενεργή συμμετοχή τους στα κοινά.

Ο κ. Λεκάκης παρουσίασε ορισμένες από τις προτάσεις του όπως η θεσμοθέτηση του «Δημάρχου Νέων» που θα αναδεικνύεται μέσα από τα δεκαπενταμελή μαθητικά συμβούλια. «Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων και ο Δήμαρχος Νέων θα είναι συνεργάτες μου στα θέματα που αφορούν τους νέους», διαβεβαίωσε ο κ. Λεκάκης και συμπλήρωσε: «Με εμένα Δήμαρχο η φωνή των νέων θα ακούγεται. Θα είναι δυνατή. Χρειαζόμαστε την άποψη και την οπτική τους στα θέματα της πόλης».

Έμφαση έδωσε και στην ανάγκη οι νέοι να συμμετέχουν στα κοινά και απηύθυνε ανοικτό κάλεσμα ώστε να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν επιλέγοντας το καλύτερο πρόγραμμα και την καλύτερη ομάδα για τη διοίκηση του Δήμου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ