Skip to main content

Λεκάκης σε Ταχιάο:Δεν δεχόμαστε απειλές και μαθήματα χρηστής διοίκησης

Η δημοτική παράταξη «Θεσσαλονίκη Πρώτη» εξαπολύει πυρά κατά του υποψηφίου δημάρχου της ΝΔ αναφερόμενη μεταξύ άλλων στην υβριστική του αναφορά.

Οξεία κριτική στον Νίκο Ταχιάο ασκεί με ανακοίνωσή της η παράταξη «Θεσσαλονίκη Πρώτη», με επικεφαλής τον Πέτρο Λεκάκη, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων την υβριστική αναφορά του ανθυποψηφίου του προς το πρόσωπο του Γιάννη Μυλόπουλου καθώς και τη θητεία του επί διοίκησης Παπαγεωργόπουλου.

«Ο υποψήφιος δήμαρχος της ΝΔ δήλωσε, έμπλεος αλαζονείας, στην εκδήλωση που διοργάνωσε το κόμμα του την Τετάρτη για να παρουσιαστούν οι υποψήφιοί του για τον Δήμο πως “δεν μασάει τα λόγια του”» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Και προστίθεται: «Όπως αποδείχθηκε χθες βέβαια κατά τη ραδιοφωνική του συνέντευξη ούτε τα προσέχει, χρησιμοποιώντας εκφράσεις που δεν θέλουμε στον προεκλογικό αγώνα, ούτε στη δημόσια συζήτηση για τη Θεσσαλονίκη. Μπορεί αυτόν να τον εκφράζουν, εμάς όχι!».

Η δημοτική παράταξη τονίζει πως ο κ. Ταχιάος στην εκδήλωση αυτή «απείλησε ευθέως στελέχη της Διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης και άρα και υποψήφιους με τη “Θεσσαλονίκη Πρώτη” για επιλογές που μπορεί σήμερα να κάνουν στο θέμα των συμβασιούχων του τομέα Καθαριότητας και άφησε υπονοούμενα για σχέσεις διαπλοκής με δικηγόρους» και διερωτάται: «Αφού είναι τόσο θαρραλέος και ειλικρινής γιατί δεν μιλάει με ονόματα; Ποιους και τί εννοεί; Αλλά δεν μπορεί να πει ονόματα γιατί δεν έχει. Δεν υπάρχει θέμα.

Θέλει απλά να ρίξει λάσπη ή θέλει να απαξιώσει τον τομέα της Καθαριότητας για να προωθήσει την ιδιωτικοποίηση -και ίσως και προς συγκεκριμένες εταιρείες- που εμμονικά επαναλαμβάνει;»

«Ο κ. Ταχιάος πρέπει να ξέρει πως εμείς μιλάμε με... ανοικτά μικρόφωνα. Απειλές και υπονοούμενα αλλά και μαθήματα χρηστής διοίκησης δεν δεχόμαστε. Πολύ περισσότερο από στελέχη και υπερασπιστές του Παπαγεωργόπουλου, τις μαύρες τρύπες της Διοίκησης του οποίου η Θεσσαλονίκη πληρώνει ακόμα» καταλήγει η ανακοίνωση.