Skip to main content

Λεκάκης: Στην ατζέντα του Μητσοτάκη το θέμα του Άρη

«Θεωρώ ότι αυτό που θέλαμε να πετύχουμε ως σύλλογος, το πετύχαμε και με το παραπάνω», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης.

Για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη αλλά και για όσα αφορούν τον Άρη αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Yellow», ο Πέτρος Λεκάκης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης:

Για τα όσα ειπώθηκαν στην συνάντηση Μητσοτάκη-Ζέρβα: «Ο δήμαρχος έκανε αυτό που είπε. Αφού είχε την επαφή με τον κ. Καρυπίδη έκανε τις επαφές που έπρεπε με τον κ. Γεραπετρίτη. Οπότε όταν ήρθε εδώ ο πρωθυπουργός, στην κατ ιδίαν συζήτηση που είχαν έθεσε το θέμα του Άρη, όπως και του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή. Εκεί υπήρξε η ενημέρωση ότι ο κ. Γεραπετρίτης έχει βάλει στην επιστολή για την FIFA και το θέμα του Άρη. Έγιναν σωστές ενέργειες από την ΠΑΕ Άρης και τον Ερασιτέχνη και περιμένουμε».

Για το τι ακριβώς ειπώθηκε: «Ο δήμαρχος έθεσε τα θέματα που αφορούν και τις τρεις μεγάλες ομάδες της πόλης μας και η ουσία είναι αυτή. Και φυσικά το σημαντικότερο θέμα είναι το δίκαιο αίτημα του Άρη. Αυτό που έπρεπε να κάνει ο δήμαρχος το έκανε και εγώ θεωρώ ότι αυτό που θέλαμε να πετύχουμε ως σύλλογος, το πετύχαμε και με το παραπάνω».

Για το αν ήταν ενήμερος για το θέμα ο κ. Μητσοτάκης και αν είναι στην ατζέντα της κυβέρνησης: «Ήταν ενήμερος. Είχε γίνει προεργασία και τον είχε ενημερώσει ο κ. Γεραπετρίτης. Φυσικά και το έχει. Και από την στιγμή που εντάχθηκε αυτό το θέμα στην επιστολή δείχνει ότι υπάρχει ο στόχος να βοηθηθεί ο Άρης».

Για το θέμα που προέκυψε με την χρηματοδότηση του ΠΑΟΚ, αλλά και το τι στόχοι υπάρχουν για το «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει θέμα ΕΣΠΑ στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Πρέπει να γίνουν συνολικά αλλαγές στο πολεοδομικό σύστημα για το γήπεδο του ΠΑΟΚ όπως και το μουσείο του ολοκαυτώματος. Από εκεί και πέρα το ''Κλεάνθης Βικελίδης'' είναι προτεραιότητα για τον δήμο. Είναι κάτι που και θα το δούμε και το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας να αναβαθμιστεί η περιοχή γενικά. Για να είναι καλύτερα τα πράγματα και για τον κόσμο της περιοχής και για τους φίλους του Άρη. Το ''Κλεάνθης Βικελίδης'' έχει και τις πλατείες από πίσω, είναι και τα γήπεδα στην Νέα Ελβετία εγκεκριμένα από το πρόγραμμα ''Φιλόδημος'' και είμαστε σε συζητήσεις για να μπορεί ο Ερασιτέχνης Άρης να στεγάζει τα πιτσιρίκια του, τις ακαδημίες του».