Skip to main content

Λεκάκης: Στην κρίση της πανδημίας δεν χωράνε επικοινωνιακά παιχνίδια

Επικριτικός απέναντι στην αντιπολίτευση του δήμου Θεσσαλονίκης με αφορμή την επιστολή για την ημέρα του Πολυτεχνείο στάθηκε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού.

«Λυπάμαι πολύ που η αντιπολίτευση στον δήμο Θεσσαλονίκης βλέπει την αυριανή ειδική συνεδρίαση για την αντιμετώπιση της πανδημίας ως ...επικοινωνιακό παιχνίδι», δηλώνει ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού Πέτρος Λεκάκης.

Διαβάστε περισσότερα: Κοινό μέτωπο 5 παρατάξεων κατά Ζέρβα: Απαξιώνεις την επέτειο του Πολυτεχνείου

«Δεκατέσσερις μέρες μετά το lockdown η Θεσσαλονίκη ζει δύσκολες στιγμές με τα αυξανόμενα κρούσματα κορωνοϊού, τις μετρημένες στα δάχτυλα ΜΕΘ, τους διασωληνωμένους. Και σίγουρα η κατάσταση αυτή δεν χωράει επικοινωνιακά παιχνίδια. Άλλωστε, η υγεία είναι πάνω απ’ όλα», σημειώνει ο αντιδήμαρχος, τονίζοντας: «Μάλλον κάποιοι θα προτιμούσαν να κάνουμε πορείες εν μέσω πανδημίας. Τιμούμε το Πολυτεχνείο και τους αγώνες για τη Δημοκρατία, σεβόμαστε την ιστορία, όμως φέτος η κατάσταση επιτάσσει διαφορετικό εορτασμό. Γι αυτό, εμείς θα βρεθούμε στη συζήτηση. Θα ακούσουμε τους ειδικούς, ελπίζοντας ότι το αύριο θα είναι πιο αισιόδοξο. Ας μη διχαστούμε και σ’ αυτό. Ας συζητήσουμε επιτέλους για την πόλη και τους πολίτες της».