Skip to main content

Λεκάκης: Στον πρωθυπουργό σήμερα το θέμα της τιμωρίας του Άρη

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα θέσει το ζήτημα της τιμωρίας του Άρη στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, σύμφωνα με τον Πέτρο Λεκάκη.

Το ζήτημα της τιμωρίας του Άρη με -6 στο νέο πρωτάθλημα θα φτάσει μέχρι και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, σημείωσε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης, Πέτρος Λεκάκης.

Όπως ανέφερε o κ. Λεκάκης συγκεκριμένα στον ραδιοφωνικό σταθμό «Yellow 101,7 FM», ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης «θα θέσει και το θέμα του Άρη στη συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη. Ο δήμαρχος και όλο το δημοτικό συμβούλιο θα είναι δίπλα στον Άρη».

Παράλληλα όπως τονίζει ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης θα είναι από αύριο στη Θεσσαλονίκη και θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ αυτού, του κ. Λεκάκη και του Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Ακόμη για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης ο κ. Λεκάκης τονίζει ότι «είμαστε σε συνεχή επικοινωνία κάθε μέρα, όλη μέρα. Και ο ίδιος θέλει να αντιδράσει, θα τα δούμε αυτά μαζί και με τη διοίκηση του Άρη, και εμείς δίπλα θα συμβάλουμε σε αυτήν την προσπάθεια».

Για το αν ο δήμος θα σταθεί δίπλα στον Άρη ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου υπογράμμισε ότι ο δήμος Θεσσαλονίκης «πέρα από την έντονη διαμαρτυρία του, έχει περιορισμένες δυνατότητες θεσμικά και ουσιαστικά. Επιπλέον αυτό που έχει δείξει η διοίκηση του δήμου τα τελευταία χρόνια είναι ότι σε οποιαδήποτε διεκδίκηση ομάδας της πόλης ο δήμος είναι δίπλα. Τις off the record πιέσεις δεν πρέπει να τις ανακοινώνουμε».