Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020
x

ΛΕΜΕΣΟΣ: ΑΝΔΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΔΥΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ

Ο φερόμενος ως δράστης οδηγούσε το βράδυ στο κέντρο της Λεμεσού το όχημά του, με συνεπιβάτες τη σύζυγό του και τα τρία ανήλικα παιδιά τους.

Ενας 27χρονος συνελήφθη χθες στη Λεμεσό για τον τραυματισμό πέντε ατόμων μετά από διαπληκτισμό στις εκδηλώσεις για το Καρναβάλι. Η παραλίγο τραγωδία σημειώθηκε κατά την είσοδο του «βασιλικού ζεύγους» των καρναβάλων, όταν ο 27χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι τρεις νεαρούς και παρέσυρε με το αυτοκίνητό του δύο πεζούς, από τους οποίους ο ένας αστυνομικός που τον συνέλαβε.

Συγκεκριμένα, ο φερόμενος ως δράστης οδηγούσε το βράδυ στο κέντρο της Λεμεσού το όχημά του, με συνεπιβάτες τη σύζυγό του και τα τρία ανήλικα παιδιά τους και εκνευρίστηκε επειδή ομάδα νεαρών που διασκέδαζαν φέρεται να εμπόδιζε τη διέλευση του αυτοκινήτου.

Τότε ο οδηγός κατέβηκε για να απομακρύνει τους νεαρούς, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή, κατά την οποία ο 27χρονος τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε τρία άτομα, ενώ στην προσπάθειά του να διαφύγει παρέσυρε με το αυτοκίνητό του δύο πεζούς. Ο ένας ήταν αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος τον ακινητοποίησε και τον συνέλαβε, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Τέσσερις από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο πέμπτος νοσηλεύεται.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ