Skip to main content

Λένα Παπαληγούρα: Το καθηλωτικό πρόσωπο της Ιφιγένειας

Η αγαπημένη ηθοποιός με αφορμή την παράσταση «Ιφιγένεια η εν Ταύροις» στην οποία πρωταγωνιστεί, μοιράζεται με τη Vwoman τις σκέψεις της.

Η Λένα Παπαληγούρα είναι αδύνατον να μη σε καθηλώσει από τα πρώτα λεπτά που θα τη δεις στη σκηνή. Κάθε της ερμηνεία είναι για τον θεατή μια θεατρική μύηση.

Είναι μία ηθοποιός γεμάτη ταλέντο, λάμψη, φως. Όταν όμως μιλήσεις μαζί της καταλαβαίνεις ότι είναι και ένας άνθρωπος με ήθος, παιδεία και φως ψυχής και πνεύματος.

Συνομιλήσαμε με την ταλαντούχο ηθοποιό με αφορμή την «Ιφιγένεια η εν Ταύροις» στην οποία πρωταγωνιστεί και  μοιράστηκε μαζί μας το περίεργο κάρμα που τη συνδέει με την Ιφιγένεια, το αν πιστεύει και εκείνη στο κάρμα, αλλά και τα κοινά στοιχεία που έχει η συγκεκριμένη τραγωδία με την πανδημία που βιώνουμε. Μας αποκάλυψε σε ποια σκηνή του έργου ανατριχιάζει κάθε φορά και για ποιόν λόγο, τα επαγγελματικά της σχέδια,τις θεατρικές και τηλεοπτικές της εμφανίσεις καθώς και  το μυστικό της  να ανταπεξέρχεται στις πολλαπλές απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη της Λένας Παπαληγούρα στη Vwoman.gr