Skip to main content

Λεονάρντο: «Ηρεμία και συγκέντρωση με Ολυμπιακό»

Την επιθυμία του να αγωνιστεί και να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Λεονάρντο.

 

Στο συνδρομητικό κανάλι της «NOVA» μίλησε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Λεονάρντο, για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος και οι συμπαίκτες μου με έχουν βοηθήσει να προσαρμοστώ στην ομάδα. Όλη ημέρα προπονούμαι και ο προπονητής με βοηθάει να γίνω καλύτερος. Έχω καλά στοιχεία σαν ποδοσφαιριστής και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου. Δεν πιστεύω πως είμαι 100% έτοιμος, όμως σταδιακά θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι χαρούμενος που είμαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Είχα ακούσει καλά πράγματα για την ομάδα και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Είμαι ήρεμος εν όψει του ματς με τον Ολυμπιακό.
 
Αισθάνομαι καλά και αυτό που πρέπει να κάνουμε την Κυριακή (2/10) είναι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός έχει καλή ομάδα. Θα πρέπει να έχουμε ηρεμία και συγκέντρωση στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς ο Ολυμπιακός διαθέτει αρκετή ποιότητα σαν ομάδα. Είδα το ματς με την Ρουμπίν Καζάν και ήθελα να παίξω και εγώ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Παίξαμε καλά με τη Ρουμπίν Καζάν και στις λεπτομέρειες χάσαμε τη νίκη. Πιστεύω πως θα έχουμε πολύ καλή συνέχεια στο Europa League».