Skip to main content

Λεοζίνιο: Θέλουμε τον κόσμο του Ηρακλή στο πλευρό μας

Έχουμε πολλά προβλήματα αλλά προσπαθούμε να τα αφήνουμε έξω από το γήπεδο και να συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι, δήλωσε ο Βραζιλιάνος άσος του Γηραιού

Για τη νίκη του Ηρακλή κόντρα στη Βέροια αλλά και για το κρίσιμο αυριανό παιχνίδι των κυανολεύκων κόντρα στη ΑΕΛ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis», ο Λεοζίνιο Σάλες ενώ στάθηκε στην ανάγκη που έχει η ομάδα για στήριξη από τον κόσμο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός των κυανολεύκων για:

– τα συναισθήματά του από τη νίκη στη Βέροια: «Είμαι πολύ χαρούμενος και όπως και όλη η ομάδα. Είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι».
 
– το αν έπαιξε ρόλο ότι ήταν ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου: «Ξέραμε από πριν ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο προπονητής είχε ένα καλό και χρήσιμο πλάνο για το παιχνίδι και τελικά τα καταφέραμε. Η ψυχολογία έχει ανέβει. Ακολουθούν δύο σημαντικά παιχνίδια με Λάρισα και Κέρκυρα. Πρέπει να συνεχίσουμε για να καταφέρουμε να σωθούμε».
 
– το αν μπορεί να σωθεί ο Ηρακλής: «Ναι πιστεύω ότι έχουμε χρόνο. Θα κριθεί στα επόμενα δύο παιχνίδια. Έχουμε πολλά προβλήματα αλλά προσπαθούμε να τα αφήνουμε έξω από το γήπεδο και να συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι»
 
– το πώς έχει συνηθίσει να ζει μέσα στα προβλήματα: «Υπήρχαν και πιο πριν προβλήματα. Σίγουρα το συζητάμε. Είναι κάτι που συζητάμε πριν από τα παιχνίδια. Είναι δύσκολο αλλά προσπαθούμε να τα αφήνουμε έξω από το γήπεδο και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι».
 
– τον κόσμο του Ηρακλή: «Ο κόσμος είναι ενοχλημένος από την ομάδα από τη διοίκηση. Περιμένουμε να έρθει το Σάββατο γιατί είναι ένα κρίσιμο το παιχνίδι με τη Λάρισα και περιμένουμε να είναι εκεί».
 
– το αν είναι παιχνίδι κατηγορίας αυτό με τη Λάρισα το Σάββατο: «Είναι πολύ σημαντικό. Όμως δεν είναι το μόνο σημαντικό παίχνίδι γιατί ακολουθεί αυτό με την Κέρκυρα».