Skip to main content

Λέσχη φίλων...Διονύση Ψωμιάδη!

Ο αδελφός του Νομάρχη… μάλλον δεν θα εμφανισθεί στην υποδοχή Σαμαρά στο πλαίσιο της ΔΕΘ. Της Μελίνας Καραπαναγιωτίδου
Της Μελίνας Καραπαναγιωτίδου
melkar4@yahoo.gr

Ο αδελφός του Νομάρχη… μάλλον δεν θα εμφανισθεί στην υποδοχή Σαμαρά στο πλαίσιο της ΔΕΘ. Όμως εκτός από αδελφός παραμένει και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και είναι αναγκασμένος – περισσότερο από κάθε άλλη φορά - να κάνει τον καλύτερο προεκλογικό του αγώνα και μάλιστα χωρίς να…μιλάει! Πρώτα για να δικαιώσει τον αδελφό του που τον στηρίζει μέχρι... κομματικής διαγραφής και ταυτόχρονα να διαψεύσει όσους υποστηρίζουν ότι εκλέγεται πρώτος, επί δυο τετραετίες, λόγω συγγένειας!

Στην περίπτωση που ο Διονύσης εκλεγεί…πάλι στην κορυφή, θα αποστομώσει τους «Σαμαρικούς» που βάλθηκαν να πατάξουν την οικογενειοκρατία στα όρια της νομαρχίας , ενώ ταυτόχρονα θα εδραιώσει ένα σίγουρο μέλλον, πχ στη θέση θεματικού και εκλεγμένου αντιπεριφερειάρχη, όπως αυτή των οικονομικών.

Τις συγκεκριμένες πιθανότητες και δυνατότητες φαίνεται να τις γνωρίζει καλά τοσο αυτός, όσο και οι φίλοι του από το… ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που καθημερινά γίνονται όλο και περισσότεροι! Σύμφωνα δε με πληροφορίες της Voria.gr έχουν οργανωθεί σε μια επιτροπή…ταχείας επέμβασης προκειμένου να τον βγάλουν πιο πάνω – που λέει ο λόγος – ακόμη και από τον Παναγιώτη! Έτσι οι «βασιλικότεροι του βασιλέως», όπως είχε καταγγείλει ο νομάρχης ορισμένους Σαμαρικούς, δεν θα προκληθούν από δηλώσεις ή απλά από την παρουσία του, αλλά ταυτόχρονα και θα κατορθώσει να «επιβληθεί» στη νέα κατάσταση με τον σπαθί του!

Βεβαίως κι αν ευοδωθεί το σχέδιο, θα έχουμε μια παγκόσμια πρωτοτυπία, όπου υποψήφιος συγκίνησε τα πλήθη. Χωρίς να… μιλά και να… φαίνεται! Το φαν κλαμπ του έχει αναλάβει το έργο αυτό και τις επόμενες ημέρες θα «φωνάζει» ή καλύτερα θα «διαδηλώνει» υπέρ του και μάλιστα στα γήπεδα, χώρος που έχει αναδείξει προσωπικότητες και προσωπικότητες…