Skip to main content

Λεβέντης: Τσογλάνι τον Αμερικανών και προδότης ο Τσίπρας

«Θα πάει φυλακή ο Τσίπρας. Αυτός νομίζει ότι μοιράζοντας 300 και 400 ευρώ θα ξεχάσουμε την προδοσία», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

«Οι παροχές εάν δίνονταν σε ουδέτερο χρόνο δεν θα ήταν κανείς αντίθετος, αλλά λίγες ημέρες πριν τις εκλογές θεωρώ ότι είναι απατεωνιά», δήλωσε στο radio North 98 ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Ο κ. Λεβέντης κρατώντας σκληρή στάση απέναντι σε Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκο Μητσοτάκη, χαρακτήρισε και τους δύο «φαύλους και ψεύτες». Μάλιστα για τον πρωθυπουργό τόνισε «ο Τσίπρας έβριζε του Αμερικανούς, έσκιζε μνημόνια, μετείχε σε διαδηλώσεις κατά των ξένων πρεσβειών και τώρα έχει γίνει το τσογλάνι των Αμερικανών και προδότης. Θα κάτσουν στο σκαμνί όλοι αυτοί για την υπόθεση των Σκοπίων. Θα πάει φυλακή ο Τσίπρας. Αυτός νομίζει ότι μοιράζοντας 300 και 400 ευρώ θα ξεχάσουμε την προδοσία».

Όσον αφορά τις ευρωεκλογές της 26ης Μαϊου ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υπογράμμισε «την Κυριακή το βράδυ θα δείτε ότι η Ε.Κ. είναι άνω του 4% γιατί κάνω και εγώ τις δικές μου δημοσκοπήσεις».

Ο Βασίλης Λεβέντης σχολίασε και το γεγονός ότι απέναντι στην κομματική γραμμή της Ένωσης Κεντρώων ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Σαρίδης έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση λέγοντας «πάντα υπάρχουν προδότες και τον Χριστό τον πρόδωσε ένας».