Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018
x

ΛΕΒΕΝΤΗΣ:ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΟΤΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Ή ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε πως ο πρωθυπουργός ρίχνει σε άλλους τις ευθύνες για ένα ατόπημα που θα υπογράψει ο ίδιος.

«Οι ώρες είναι κρίσιμες», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης στα τηλεοπτικά συνεργεία στη Βουλή και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση έκανε το μεγάλο ολίσθημα να πάει να δώσει το όνομα της Μακεδονίας χωρίς να διαπραγματευτεί.

«Έπρεπε να είχαμε διαπραγματευτεί με άλλο τρόπο, να στηρίξουμε το κρατίδιο με οικονομικά μέσα, με πολιτικά μέσα να στηρίξουμε την είσοδο του στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση και αυτοί να το πουν Σκόπια το όνομα τους. Με το Μακεδονία θα γυρίσουν στον αλυτρωτισμό» εκτιμά ο κ. Λεβέντης και συνεχίζει: «Παρακολουθώ στα κανάλια τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να δίνουν το όνομα της Μακεδονίας με ελαφρότητα δεν κατανοούν τις ευθύνες που αναλαμβάνουν».

«Ο κ. Τσίπρας μου είπε χθες ότι δεν παρέδωσε το όνομα, το είχε κάνει ο Κ. Καραμανλής το 2008 και ο ιδρυτής της ΝΔ είχε δώσει τη γλώσσα το 1977. Ο κ. Τσίπρας ρίχνει σε άλλους τις ευθύνες για ένα ατόπημα που θα υπογράψει ο ίδιος, αυτό είναι απαράδεκτο» συμπληρώνει.

«Εδώ μοιάζουμε σαν να είμαστε ληστές τραπεζών, που τα ρίχνει ο ένας στον άλλον. Αυτός που υπογράφει κακώς υπογράφει,τελεία και παύλα. Ή ο Καμμένος να ρίξει την κυβέρνηση ή ο Τσίπρας να αλλάξει ρότα» τόνισε και κατέληξε με τη φράση: «Το στίγμα θα είναι επί της κεφαλής του ισοβίως».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ