Skip to main content

LIAFARM: Πέταξε με… αερόστατο η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα B2B για τα φαρμακεία

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περισσότεροι από 2.000 φαρμακοποιοί και εκπρόσωποι εταιριών από τον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας.

Με μια άκρως εντυπωσιακή… πτήση με αερόστατο παρουσιάστηκε η πρωτοποριακή νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα παραγγελιοληψίας (B2B) της LIAFARM Pharmaceuticals για τα φαρμακεία.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία το Σάββατο 4 Ιουνίου υπό το φως του ειδυλλιακού ηλιοβασιλέματος, ζωντανή μουσική και θέμα τα αερόστατα στις κεντρικές εγκαταστάσεις της LIAFARM και του Ομίλου Στρούμσας στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περισσότεροι από 2.000 φαρμακοποιοί και εκπρόσωποι εταιριών από τον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας. Τα βλέμματα μικρών και μεγάλων στέκονταν στο εντυπωσιακό θέαμα που χάριζαν τα αερόστατα στον ουρανό ενώ, κάποιοι τόλμησαν και να ανέβουν.

«Το 2021, χάρη στην προτίμηση των φαρμακοποιών, καταφέραμε να καθιερωθούμε ως η νούμερο ένα φαρμακαποθήκη στη Βόρεια Ελλάδα. Ωστόσο δεν εφησυχάζουμε, σκοπός μας είναι πάντοτε η βελτίωση των υπηρεσιών μας προς τα φαρμακεία. Με το νέο b2b υποστηρίζουμε όλες τις λειτουργίες του σύγχρονου φαρμακείου ώστε ο φαρμακοποιός να μπορεί να αφοσιωθεί στον επιστημονικό του ρόλο και στην εξυπηρέτηση του ασθενή», αναφέρει η Λία Κουδούνη Γενική Διευθύντρια της LIAFARM Pharmaceuticals.