Skip to main content

Lidl Ελλάς: Δημιουργεί μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους προμηθευτές της

Νέα σειρά σε μορφή ντοκιμαντέρ ετοίμασε η Lidl Ελλάς και προβάλλει την πιο αυθεντική πλευρά των συνεργασιών της με τους προμηθευτές της

«Η Lidl Ελλάς γνωρίζει τη σημασία του να έχει συνεργάτες που μοιράζονται μαζί της τις ίδιες αξίες και τους ίδιους στόχους. Αληθινούς επαγγελματίες που δημιουργούν και προσφέρουν καθημερινά μόνο το καλύτερο στους καταναλωτές».

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Lidl Ελλάς, επισημαίνοντας πως «γι’ αυτό και όλα αυτά τα χρόνια χτίζει μακροχρόνιες σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους παραγωγούς και προμηθευτές της, τους «Συνοδοιπόρους» της. Μέσα από επιλεγμένες συνεργασίες με Έλληνες προμηθευτές, προσφέρει ποιοτικά προϊόντα στους καταναλωτές δίνοντας έμφαση στη φρεσκάδα, την ποικιλία και την εντοπιότητα. Με τη συμβολή των Συνοδοιπόρων της, η Lidl Ελλάς εξελίχθηκε, αλλά συνέβαλε και στην εξέλιξη των ίδιων των προμηθευτών της».  

Στους Συνοδοιπόρους της λοιπόν είναι αφιερωμένη η νέα σειρά σε μορφή ντοκιμαντέρ που ετοίμασε η εταιρεία και προβάλλει την πιο αυθεντική πλευρά των συνεργασιών της, όπως τονίζει.

Συγκεκριμένα πρόκειται για μια σειρά 13 επεισοδίων, στο πλαίσιο των οποίων 13 παραγωγοί και προμηθευτές ελληνικών εταιριών αφηγούνται τις δικές τους μοναδικές ιστορίες, το πώς ξεκινήσαν και πώς απογείωσαν τις επιχειρήσεις τους, μέσω της συνεργασίας τους με τη Lidl Ελλάς. Κάθε βίντεο αποτελεί μία ξενάγηση στην καθημερινότητά τους και το όραμά τους, σημειώνει η εταιρεία.

«Τα επεισόδια θα έχουν τη δυνατότητα οι καταναλωτές να τα απολαύσουν στο κανάλι της Lidl Ελλάς στο YouTube, καθώς κάθε εβδομάδα θα προβάλλεται στο κανάλι της ένας διαφορετικός προμηθευτής», συνεχίζει και καταλήγει:

«Ιστορίες που εμπνέουν, εικόνες που εντυπωσιάζουν, μυστικά που αποκαλύπτονται και διαδικασίες που εκπλήσσουν είναι λίγα από αυτά που μπορούν να καθηλώσουν το κοινό στα επεισόδια των Συνοδοιπόρων».

Δείτε τα ΕΔΩ.