Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021
x

LIDL ΕΛΛΑΣ: ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Με μια διαφημιστική ταινία η Lidl Hellas έρχεται να υπενθυμίσει πως το Πάσχα πρέπει να αναγνωρίσουμε αυτά που έχουν πραγματική αξία.

Η Lidl Ελλάς φέρνει την παραδοσιακά οικογενειακή ατμόσφαιρα του Πάσχα στα μέτρα και στις προσταγές των σύγχρονων καιρών με μια διαφημιστική ταινία που έρχεται να υπενθυμίσει να αναγνωρίσουμε αυτά που έχουν πραγματική αξία.

Κάθε Πάσχα είναι γεμάτο στιγμές. Οι προετοιμασίες για το πασχαλινό τραπέζι, οι μυρωδιές των πιάτων, τα χαμόγελα των αγαπημένων μας, ο ενθουσιασμός που μας προκαλεί το τσούγκρισμα των αυγών. Και η Lidl Ελλάς, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, φροντίζει να δίνει αξία σε όλες αυτές τις στιγμές.

Η νέα ταινία, την οποία δημιούργησε σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία «The Newtons Laboratory», βασίζεται σε μια κλασική σκηνή του πασχαλινού τραπεζιού, κατά την οποία τα παιδιά ψάχνουν να βρουν το πιο δυνατό αυγό που θα τα βοηθήσει να κερδίσουν στο τσούγκρισμα. Το ίδιο κάνει και ο μικρός πρωταγωνιστής της ταινίας, ο Μάνος. Υπάρχει, ωστόσο, μια ανατροπή στην ιστορία, καθώς ο σκοπός του μικρού είναι διαφορετικός από τον συνηθισμένο. Αφού καταφέρει να βρει το πιο γερό αυγό, σε μια αναπάντεχη και συγκινητική στιγμή, το προσφέρει με αγάπη στον παππού του.

Πρόκειται για μια συναισθηματική ταινία, που μας θυμίζει ότι φέτος το Πάσχα πρέπει όλοι να επικεντρωθούμε σε αυτά που έχουν πραγματική αξία, στις στιγμές γύρω από το πασχαλινό τραπέζι μαζί με αγαπημένα πρόσωπα.

Απολαύστε την ταινία εδώ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ