Skip to main content

Λίγες νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη - Βροχές από το μεσημέρι

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Τοπικές βροχές και κυρίως, το μεσημέρι και το απόγευμα, σποραδικές καταιγίδες αναμένονται για σήμερα στη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα δυτικά θα σημειώσει μικρή άνοδο. Στα ανατολικά θα παραμείνει σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και στην Θράκη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα με σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το βράδυ. Στην δυτική Μακεδονία θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, στο Θρακικό Πέλαγος τοπικά 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Το θερμόμετρο θα δείξει από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί-νοτιοανατολικοί, 3 με 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς στα βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ, γρήγορα βορειοανατολικοί, εντάσεως 4 με 5 μποφόρ, πρόσκαιρα το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.