Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020
x

Ο ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΟΣ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ

«Χθες το βράδυ αντί να τραγουδάμε στο Ηρώδειο έπρεπε να καθίσω να γράψω αυτό τον αποχαιρετιστήριο λόγο» είπε ο τραγουδιστής.

Χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν σήμερα στο νεκροταφείο Ζωγράφου, για να αποχαιρετήσουν τον σπουδαίο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Ανάμεσά τους και ο Νίκος Πορτοκάλογλου ο οποίος απήγγειλε έναν σπαρακτικό επικήδειο. «Χθες το βράδυ αντί να τραγουδάμε στο Ηρώδειο έπρεπε να καθίσω να γράψω αυτό τον αποχαιρετιστήριο λόγο. Μπήκες την πρώτη μέρα θυμάμαι στο στούντιο φουριόζος αλλά μετά έσκασες ένα μεγάλο χαμόγελο και κατάλαβα ότι έχω να κάνω με έναν χρυσό άνθρωπο . Από τη πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε στη σκηνή ήταν σαν να είμαστε μαζί για χρόνια. Ο τίτλος μας είναι 40 χρόνια επιτυχία.

Είχες το χάρισμα της επικοινωνίας με τον κόσμο. Ο Λαυρέντης , ο Μελωδός μου, έλεγα. Σαν κεραυνός έπεσε στα κεφάλια μας το τραγικό νέο και θρηνούμε όλοι το δικό μας άνθρωπο. Μοιραστήκαμε τα πάντα σαν αδέρφια. Μου μιλούσε για τις μεγάλες του αγάπες τη σύντροφο του Ελένη , την κόρη του Κλάρα, τον αδερφό του και τους φίλους του. Η τελευταία μας συναυλία ήταν την Παρασκευή και μου είπε: Τι άλλο θέλουμε Νικολάκη μου, δεν μας βαρέθηκε τόσα χρόνια ο κόσμος και έρχονται κι ακούν τα τραγουδάκια μας. Έφυγε χαρούμενος. Καλό σου ταξίδι, φίλε μου», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

 

 

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ