Skip to main content

Μήνυμα νίκης και ανατροπής έστειλε ο Λίλτσης από την Ευκαρπία

Ο κ. Λίλτσης κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν την παράταξή του προκειμένου να γίνει η ΑΝΑΤΡΟΠΗ και η επανάσταση στον ιστορικό δήμο Παύλου Μελά.

Μήνυμα νίκης στις επικείμενες δημοτικές εκλογές έστειλε από την Ευκαρπία όπου πραγματοποίησε την κεντρική του ομιλία, ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά και επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ», Γιώργος Λίλτσης.

Παρουσία πλήθους κόσμου, κατοίκων της περιοχής ο κ. Λίλτσης παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού του για την επόμενη τετραετία κάνοντας λόγο για ένα πρόγραμμα «οραματικό, δημιουργικό, κοστολογημένο και ολοκληρωμένο» το οποίο δίνει λύση στα μεγάλα προβλήματα του τόπου αλλά και τα επιμέρους ζητήματα της κάθε δημοτικής ενότητας.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις προτάσεις της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ για την Κοινωνική Πολιτική αλλά και τη βελτίωση της Καθημερινότητας, δυο τομείς όπου ο ίδιος και η παράταξή του δίνουν ιδιαίτερη σημασία.

«Αυτό το τόσο σημαντικό και όμορφο ταξίδι που κάναμε τα τελευταία χρόνια, κοντεύει στο τέλος του. Ένα τέλος που πιστεύουμε θα σηματοδοτήσει την ΑΝΑΤΡΟΠΗ του κατεστημένου και της μιζέριας στο Δήμο μας. Ένα τέλος που θα σημάνει την ανατολή μια νέας ημέρας πιο φωτεινής πιο λαμπερής πιο δημιουργικής» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Λίλτσης.

Κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν την παράταξή του προκειμένου να γίνει η ΑΝΑΤΡΟΠΗ και η επανάσταση στον ιστορικό δήμο Παύλου Μελά.

Επιτέθηκε στην απερχόμενη, όπως την χαρακτήρισε, σημερινή διοίκηση του δήμου Παύλου Μελά αποκαλώντας την «ανίκανη και λίγη», ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις απευθείας αναθέσεις που επί ημερών του νυν δημάρχου αγγίζουν τις 400 με το συνολικό ποσό να ξεπερνά τα 3.500.000 ευρώ.

«Θα φέρουμε τον κόσμο τα πάνω- κάτω για να απαλλάξουμε αυτή την πόλη από την μιζέρια στην οποία την καταδίκασαν οι σημερινοί διοικούντες» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά. Σημείωσε ότι το πρόγραμμα του στηρίζεται στο τρίπτυχο «Διαφάνεια, Χρηστή Διοίκηση, Εξέλιξη» και αναφέρθηκε σε όλα εκείνα που κατά την άποψή του θα κάνουν τον δήμο Παύλου Μελά μια καθαρή, λειτουργική και όμορφη πόλη.

Αναφέρθηκε επιγραμματικά στις προτάσεις της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ για την αντιμετώπιση των χρόνιων προβλημάτων της Ευκαρπίας και παρουσίασε τους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους Ευκαρπίας στέλνοντας το μήνυμα «ΝΑΙ, γίνεται» να αλλάξουν τα κακώς κείμενα στο δήμο Παύλου Μελά. Τέλος, κάλεσε τους πολίτες στις εκλογές της Κυριακής να εμπιστευτούν με την ψήφο του την ΑΝΑΤΡΟΠΗ για να γίνει η... ανατροπή.