Κυριακή 18 Αυγούστου 2019
x

ΛΙΛΤΣΗΣ: «ΟΧΙ» ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Ενάντια στην απόφαση του δήμου Παύλου Μελά να δρομολογήσει την εκποίηση επτά ακινήτων και ενός οικοπέδου τάχθηκε ο Γιώργος Λίλτσης.

Την απόφαση της διοίκησης του δήμου Παύλου Μελά να επιχειρήσει να δρομολογήσει την εκποίηση επτά ακινήτων και ενός οικοπέδου με τη μορφή... «αξιοποίησης» στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου καταγγέλλει ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Λιλτσης, επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ».

Όπως αναφέρει ο κ. Λίλτσης, ο οποίος ανέδειξε το ζήτημα στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, «η διοίκηση επιχείρησε με το πρόσχημα της... αξιοποίησης και χωρίς να υπάρχει τεκμηριωμένη εισήγηση να εκποιήσει δημοτική περιουσία».

«Χωρίς να ξεκαθαρίζονται οι λόγοι για το fast track ξεπούλημα της ιδιοκτησίας μας, η διοίκηση τελευταία στιγμή και λίγο πριν παραδώσει τα κλειδιά αποφάσισε να την πουλήσει, χωρίς να υπάρχει τεκμηριωμένη πρόταση και χωρίς να έχουν προηγηθεί όλα όσα ορίζει ο νόμος. Η περιουσία μας ανήκει στους δημότες Παύλου Μελά, στα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές και πρέπει να την προστατεύσουμε. Αυτό θα κάνουμε την επόμενη ημέρα, όταν η ΑΝΑΤΡΟΠΗ αναλάβει την διοίκηση του δήμου Παύλου Μελά» υποστηρίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Λίλτσης.

Σημειώνεται πως το θέμα καταψήφισε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου η αντιπολίτευση του δήμου Παύλου Μελά.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ