Skip to main content

Λίλτσης: Θετική η παραχώρηση του στρατοπέδου Π. Μελά αλλά… προσοχή

Καλεί την διοίκηση να είναι ιδιαίτερα προσεκτική για την σύμβαση παραχώρησης του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά που θα υπογραφεί

Θα στηρίξει θετικά τη σύμβαση παραχώρησης του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά που θα υπογραφεί μεταξύ της διοίκησης του δήμου και της ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ξεκαθάρισε ο επικεφαλής της παράταξης «αναΤΡΟΠΗ δήμου Παύλου Μελά» και δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Λίλτσης.

Καλεί, όμως, σε ανακοίνωσή του, την διοίκηση να είναι ιδιαίτερα προσεκτική. «Της κρούουμε τον κώδωνα. Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά και τη διαχείρισή του πρέπει να τον έχει ο δήμος μας. Δεν θα επιτρέψουμε να επαναληφθεί η… ιστορία της Μονής Λαζαριστών που αν και αποτελεί το «διαμάντι» της Σταυρούπολης ο δήμος μας δεν έχει κανένα ουσιαστικό λόγο στη λειτουργία της. Θυμόμαστε, τότε κάποιοι πανηγύριζαν για την δημιουργία της στα όρια του δήμου. Σήμερα οι ίδιοι που τότε χαμογελούσαν, αναθεωρούν τις απόψεις τους μιας και ο δήμος Παύλου Μελά μικρή συμμετοχή έχει στην διαχείριση του πρότυπου αυτού πολιτιστικού κέντρου», υπογράμμίζει.

Όπως σημειώνει, η παράταξη «αναΤΡΟΠΗ Δήμου Παύλου Μελά» οι πληροφορίες από τα δημοσιεύματα για την σύμβαση παραχώρησης του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά μεταξύ υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του δήμου δείχνουν πως αυτή  ικανοποιεί ένα πάγιο και διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας.