Skip to main content

Λημνιάτης (ΑΕΚ): Να δείξουμε σοβαρότητα, ποιότητα και σκληράδα

Ο συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο εξήρε τον ΠΑΟΚ τονίζοντας πως διαθέτει ποιότητα έχοντας πολύ καλή λειτουργία συνολικά.

Να καταθέσουν την ποιότητά τους στο παρκέ δείχνοντας σοβαρότητα από την αρχή του αγώνα αλλά και σκληράδα κάλεσε ο Γιώργος Λιμνιάτης τους παίκτες της ΑΕΚ κατά την αυριανή μάχη εναντίον του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο ανέφερε:

«Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, που το τελευταίο χρονικό διάστημα η απόδοσή της είναι εξαιρετική. Προέρχεται από μία μεγάλη νίκη με αντίπαλο τη Βόννη στο Basketball Champions League, και γενικά στα τελευταία ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη κυριαρχεί.

Διαθέτει ποιότητα σε ατομικό επίπεδο και έχει πολύ καλή λειτουργία στο σύνολο και σε συνδυασμό με την παρουσία του κόσμου θεωρώ πως θα είναι μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση.

Εμείς από την πλευρά μας, πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα με την έναρξη του αγώνα, να εμφανίσουμε την ποιότητά μας, αλλά κυρίως τη σκληράδα μας. Είναι περισσότερο θέμα διάθεσης, ενέργειας και αποφασιστικότητας στο ποιος θα επιβάλλει το δικό του ρυθμό».