Skip to main content

Λύνεται το θέμα της αποκομιδής ανακυκλώσιμων στην Άνω Πόλη

Τα δύο οχήματα που είχαν υποστεί βλάβη θα έχουν επιστρέψει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ενώ στη γραμμή θα προστεθεί και ένα τρίτο, λέει ο κ. Ψαρράς.

Διαβεβαιώσεις για την άμεση επίλυση του προβλήματος που είχε προκύψει τις τελευταίες ημέρες με την αποκομιδή ανακυκλώσιμων απορριμμάτων στην Άνω Πόλη, δίνει ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης, αρμόδιος για θέματα καθαριότητας, Θωμάς Ψαρράς, μιλώντας στη Voria.gr.

Όπως είπε ο κ. Ψαρράς, υπάρχουν δύο μικρά οχήματα τα οποία χρησιμοποιούνται για τη συλλογή των σκουπιδιών από τους στενούς δρόμους της Άνω Πόλης. Και τα δύο οχήματα, από την προηγούμενη εβδομάδα είχαν ακινητοποιηθεί λόγω βλάβης, με αποτέλεσμα οι κάδοι να ξεχειλήσουν. Γι' αυτό το λόγο, σύμφωνα με τον κ. Ψαρρά, επιστρατεύτηκαν εκτάκτως άλλα οχήματα και μέχρι το βράδυ της Δευτέρας είχαν μαζευτεί όλα τα σκουπίδια από τους δρόμους.

«Ένα από τα δύο μικρά οχήματα πιθανόν να έχει επιστρέψει από το μηχανουργείο μέχρι αύριο, ενώ και το δεύτερο θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος της εβδομάδας», δήλωσε ο κ. Ψαρράς και πρόσθεσε ότι μέσα σε 15 μέρες στη γραμμή θα προστεθεί και ένα ακόμη μικρό όχημα, ώστε να είναι τρία στο σύνολο και να πραγματοποιείται απρόσκοπτα η αποκομιδή.