Skip to main content

Ληστεία με λεία 250 χιλιάδες ευρώ στη Λάρισα

Πασχαλινή ληστεία-αστραπή πραγματοποιήθηκε σήμερα αργά το μεσημέρι σε υποκατάστημα Τράπεζας στη Λάρισα, με λεία 250 χιλιάδες ευρώ.

Πασχαλινή ληστεία-αστραπή πραγματοποιήθηκε σήμερα αργά το μεσημέρι σε υποκατάστημα Τράπεζας στη Λάρισα, στο κέντρο της πόλης, με λεία 250 χιλιάδες ευρώ.

Συγκεκριμένα, δυο άτομα, που επέβαιναν σε μηχανή και φορούσαν κράνη, την ώρα ακριβώς που υπάλληλοι ετοιμάζονταν να «γεμίσουν» το ΑΤΜ το οποίο βρίσκεται σε προθάλαμο στην είσοδο της Τράπεζας, έσπασαν με πλαστικό σφυρί την τζαμαρία και με την απειλή όπλων, άρπαξαν από τα συρτάρια που επρόκειτο να τοποθετηθούν στο μηχάνημα, το ποσό των 250 χιλιάδων ευρώ. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στη μηχανή και εξαφανίστηκαν.

Η ληστεία έγινε μέσα σε ελάχιστα λεπτά και το γεγονός ότι οι ληστές επενέβησαν ακριβώς την ώρα που γινόταν ο ανεφοδιασμός του ΑΤΜ οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είχε προηγηθεί παρακολούθηση.

Τα ίχνη των ληστών ακολούθησε η ομάδα «ΔΙΑΣ», η οποία μετά από λίγο εντόπισε την εγκαταλελειμμένη μηχανή. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο δραστών συνεχίζονται από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας.