Skip to main content

Ληστές ντυμένοι αστυνομικοί άδειασαν τράπεζα στο Βόλο

Με στολές αστυνομικών, τρεις άντρες «ξεγέλασαν» τον διευθυντή υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Βόλο και με την απειλή όπλου τον ανάγκασαν να απασφαλίσει τα χρηματοκιβώτια των δύο ATM.
Με στολές αστυνομικών, τρεις άντρες «ξεγέλασαν» τον διευθυντή υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Βόλο, και με την απειλή όπλου ανάγκασαν τον άντρα να απασφαλίσει τα χρηματοκιβώτια των δύο ATM, από τα οποία και αφαίρεσαν σημαντικό χρηματικό ποσό.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, τρεις άνδρες, οι δύο εκ των οποίων έφεραν στολές αστυνομικών, με το πρόσχημα τροχονομικού ελέγχου σταμάτησαν στον κόμβο του Βελεστίνου αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε διευθυντής υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στον Βόλο.

Εν συνεχεία και δια της βίας επιβίβασαν τον διευθυντή της τράπεζας σε κλειστό φορτηγό και στις 7:30 το απόγευμα τον οδήγησαν στο υποκατάστημα που διευθύνει στο κέντρο του Βόλου. Με την απειλή όπλου και αφού του είχαν περάσει χειροπέδες, τον ανάγκασαν, αφού μπήκαν στο εσωτερικό της τράπεζας, να απασφαλίσει τα χρηματοκιβώτια των δύο ATM του υποκαταστήματος από τα οποία και αφαίρεσαν σημαντικό χρηματικό ποσό.

Οι δράστες μετά την πράξη τους εξαφανίστηκαν και αναζητούνται, ενώ ο διευθυντής του υποκαταστήματος κατάφερε μετά από λίγη ώρα να ελευθερωθεί και να ειδοποιήσει την αστυνομία.