Skip to main content

Ληστές Τράπεζας πυροβόλησαν πατέρα και κόρη!

Στην Καλλιθέα της Αθήνας το περιστατικό. Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται το παιδί και ο γονιός. Ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία.
Ληστές τράπεζας πυροβόλησαν εν ψυχρώ έναν γονιό και την κόρη του λίγο μετά τις οκτώ το πρωί στην Καλλιθέα Αθήνας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο δράστες είχαν μεταβεί με μηχανή σε υποκατάστημα της Τράπεζας Eurobank στην οδό Αργυρουπόλεως στην Καλλιθέα. Αφού λήστεψαν, αρπάζοντας άγνωστο χρηματικό ποσό προσπάθησαν να διαφύγουν μέσω του οχήματός τους, το οποίο όμως για άγνωστους λόγους δεν ξεκινούσε.

Προχώρησαν λίγα μέτρα πιο κάτω και προσπάθησαν να πάρουν το αυτοκίνητο του πατέρα για να διαφύγουν. Ο πατέρας, που πήγαινε τη κόρη του στο δημοτικό σχολείο, αντιστάθηκε.

 Οι ληστές πυροβόλησαν με καλάζνικοφ τέσσερις φορές στον αέρα για εκφοβισμό. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πυροβόλησαν ακόμα μια φορά και το βλήμα πέτυχε τον πατέρα στο χέρι και την ανήλικη κοπέλα στην κοιλιακή χώρα.

Αμέσως μετά, οι δράστες έκλεψαν άλλο αυτοκίνητο, το οποίο φέρεται να είναι ένα καφέ Honda, μέσω του οποίου διέφυγαν και το εγκατέλειψαν στο Νέο Κόσμο.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, στο οποίο συμμετέχουν οι ομάδα Ζήτα, καθώς και η ειδική ομάδα Δέλτα.

Ο πατέρας νοσηλεύεται στο «Ελπίς» και η κόρη του στο «Παίδων». Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες των θεραπόντων γιατρών, οι τραυματίες φέρουν ελαφρά τραύματα και η κατάσταση τους είναι πλήρως ελεγχόμενη.