Skip to main content

Ληστές ξυλοκόπησαν άγρια τρεις ηλικιωμένους στην Επανομή

Οι ληστές μπήκαν στο σπίτι με τη χρήση εκρηκτικού μηχανισμού προκειμένου να παραβιάσουν την εξώπορτα-Χρησιμοποίησαν μεταλλικούς λοστούς.

Τον εφιάλτη στα χέρια ληστών έζησαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής προς Δευτέρα τρία ηλικιωμένα αδέρφια στην περιοχή της Επανομής.

Όπως ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ ένας 86χρονος που ζει μαζί με τις δύο αδερφές του 83 και 81 ετών, το βράδυ της Κυριακής άκουσαν μια έκρηξη με την οποία οι δράστες κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα του σπιτιού τους.


Στη συνέχεια οι τέσσερις δράστες σύμφωνα με τον 86χρονο μπήκαν μέσα στο σπίτι και με τη χρήση μεταλλικών λοστών, χτυπούσαν τους τρεις ηλικιωμένους προκειμένου να τους πουν που έχουν κρυμμένα χρήματα.

Ο 86χρονος του υπέδειξε που έχουν το ποσό των 500 ευρώ, ωστόσο ο ένας εκ των δραστών δεν έδειξε να είναι ικανοποιημένος από το ποσό ζητώντας να του δώσει περισσότερα.

Οι άλλοι τρεις δράστες συνέχισαν να χτυπούν αλύπητα τους ηλικιωμένους, πριν εξαφανιστούν.

Όπως είπε μάλιστα ο άτυχος 86χρονος, ο ίδιος και οι αδερφές του έχουν πέσει άλλες τρεις φορές θύματα των συγκεκριμένων δραστών, καθώς είχαν μπει στο σπίτι τους αφαιρώντας είτε ηλεκτρικές συσκευές, είτε τρόφιμα.