Skip to main content

Ληστεία στην Τούμπα: Ραγίζει καρδιές η μάνα του 44χρονου-Να ηρεμήσει η ψυχή του (vid)

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και την αστυνομία που έκανε τη δουλειά της. Δικαιώθηκε το παιδί μου. Πιάσανε τους δολοφόνους», δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα.

Συντετριμμένη είναι η μητέρα του 44χρονου που πυροβολήθηκε θανάσιμα από ληστή, μέσα στο ψιλικατζίδικο στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης, όπου εργαζόταν, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Μετά τον άντρα της έχασε και το παιδί της, τον μοναδικό δικό της άνθρωπο που της είχε μείνει στον κόσμο.

Λίγες ώρες μετά τη σύλληψη των δύο δραστών που λήστεψαν και σκότωσαν τον 44χρονο υπάλληλο καταστήματος ψιλικών στη οδό Γρ. Λαμπράκη στην Τούμπα, η μητέρα του φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Live News  του Mega και εξέφρασε δημόσια την ευγνωμοσύνη της για τη σύλληψη τους.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και την αστυνομία που έκανε τη δουλειά της. Δικαιώθηκε το παιδί μου. Πιάσανε τους δολοφόνους. Η ψυχούλα του να ηρεμήσει και η δικιά μου η ψυχή», δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα του 44χρονου που έχασε τη ζωή του στη ληστεία μετά φόνου.

«Ευχαριστώ όλη την αστυνομία, τα κανάλια και όλο τον κόσμο που στηρίξανε το παιδί μου», πρόσθεσε η μητέρα του 44χρονου.

«Δεν το περίμενα. Ξέρω ότι όλα τα παιδιά του κόσμου τα σκοτώνουν. Δεν περίμενα και το δικό μου το παιδί να φτάσει σε αυτό το τέλος», σημείωσε.

Το ευχαριστώ στην ελληνική αστυνομία εξέφρασε και ο θείος του θύματος Άρης Κουίνογλου.

Οι δύο συνεργοί είχαν πραγματοποιήσει και άλλες ένοπλες ληστείες.

Αναλύοντας το βίντεο ντοκουμέντο οι δύο ληστές συνήθισαν να κρατούν τσάντες και να προσποιούνται τους άστεγους εξασφαλίζοντας την κάλυψη τους.

Μετά τη ληστεία οι δύο ληστές πέταξαν στα σκουπίδια το όπλο του εγκλήματος, σταμάτησαν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα και από το αποτύπωμα στην πεσμένη τσάντα πρόδωσε το γεννητικό υλικό του συνεργού και η αστυνομία μετά από 10 ώρες ανάκρισης έφτασε και στο δολοφόνο.