Skip to main content

Λύθηκε η... παρεξήγηση ανάμεσα σε Μπίσεσβαρ και Κρέσπο

Φανερά εκνευρισμένος με τον συμπαίκτη του ήταν ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός όταν έγινε αλλαγή στη χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κέρδισε εύκολα στο ΟΑΚΑ χθες τον Παναθηναϊκό με 0-2, ωστόσο εντύπωση προκάλεσε ο λεκτικός διαπληκτισμός που είχε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ με τον συμπαίκτη του Άνχελ Κρέσπο, ο οποίος αποχώρησε εμφανώς εκνευρισμένος από τον αγωνιστικό χώρο, όταν έγινε αλλαγή.

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός τα... είπε σε έντονο ύφος με τον Ισπανό αμυντικό, ο οποίος του φώναζε για μια φάση που έγινε προηγουμένως μέσα στην περιοχή.

Μετά το τέλος του αγώνα όμως, η όποια παρεξήγηση δημιουργήθηκε ανάμεσα στους δύο παίκτες του Δικεφάλου λύθηκε, καθώς στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις, δεδομένης και της έντασης του αγώνα, με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και τον Χοσέ Κρέσπο να μιλούν και να λύνουν το θέμα που προέκυψε.

«Τίποτα δεν σκεφτήκαμε. Του είπα ότι έχει παίξει πολλά λεπτά και την Τετάρτη, να δώσει κάτι παραπάνω. Κάτι ειπώθηκε μεταξύ μας, αστειευτήκαμε και τέλος. Είναι ένας χαρούμενος τύπος ο Μπίσεσβαρ και είμαι φαν του», είπε αργότερα σε δηλώσεις του ο Ισπανός οπισθοφύλακας.