Τρίτη 31 Μαρτίου 2020
x

LIVE ΑΠΟ ΤΟ «PAOK TV» ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ Κ19 ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Oι υποστηρικτές του «Δικεφάλου» θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το μεγάλο παιχνίδι των ακαδημιών μέσα από το «ασπρόμαυρο» κανάλι.

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν live μέσα από το «PAOK TV», την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα Κ19 της Super League θα έχουν οι υποστηρικτές του «Δικεφάλου» την προσεχή Κυριακή και ώρα 12:00 με κόστος 1,49 ευρώ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Το ντέρμπι της Κ19 κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή (23.02) στις 12:00, θα μεταδοθεί ζωντανά από το PAOK TV, δωρεάν για τους συνδρομητές του PAOK TV και με κόστος 1,49 ευρώ για όσους θέλουν να κάνουν χρήση του pay per view.

Η Κυριακή θα είναι μέρα PAOK TV και θα ξεκινήσει από το μεσημέρι. Η Κ19 του Δικεφάλου φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στη Σουρωτή και το Lolas Sports Center και θέλει να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τον τίτλο.

Οι κάτοχοι της συνδρομής 2019-20 (απλή ή επαγγελματική) θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα μέσα από το PAOK TV σε περιγραφή του Δημήτρη Τσορμπατζόγλου, ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να αγοράσουν το παιχνίδι ως pay per view με κόστος 1,49 ευρώ.

Το PAOK TV εμπλουτίζει το πρόγραμμα του με μία ακόμα αποκλειστική μετάδοση που θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν σε υψηλή ανάλυση οι συνδρομητές του.

Παρακολουθήστε το παιχνίδι ζωντανά εδώ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ