Skip to main content

Live Webinar με τον Αντιπρόεδρο της American Airlines στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Ο Shane Hodges θα μοιραστεί με το κοινό εμπειρίες και γνώσεις από την πολυετή πορεία του σε ηγετικές θέσεις, στον κλάδο του τουρισμού.

Tο Μητροπολιτικό Κολλέγιο υποδέχεται διαδικτυακά, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τον Αντιπρόεδρο της American Airlines, Shane Hodges, την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στις 12:00. Ο κ. Hodges - Vice President Asia Pacific Sales, American Airlines – θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στο Live Webinar με τίτλο: «American Airlines Success Story: Safe Travelling in Times of Covid».

Στη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Hodges θα μοιραστεί με το κοινό εμπειρίες και γνώσεις από την πολυετή πορεία του σε ηγετικές θέσεις, στον κλάδο του τουρισμού και των αεροπορικών εταιρειών. Επιπλέον, θα αναλύσει την ιστορία επιτυχίας της American Airlines και θα μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να διασφαλιστεί η ασφάλεια στα αεροπορικά ταξίδια την εποχή του κορωνοϊού.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση εκπαιδευτικού ιδρύματος στην Ελλάδα, στην οποία συμμετέχει ο Αντιπρόεδρος της American Airlines, που θεωρείται η μεγαλύτερη εμπορική αεροπορική εταιρεία στο κόσμο από άποψη μεγέθους, στόλου, αριθμού επιβατών και κερδών ανά μίλι.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η Πηγή Μαντζουράτου, Υπεύθυνη Δικτύου Πρακτικής Άσκησης και Ανάπτυξης του προγράμματος σπουδών BA (Hons) International Hospitality and Tourism Management, στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο.

Η διαδικτυακή ομιλία πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Σχολής Τουρισμού, στο πλαίσιο του ετήσιου θεσμού HoTEL Open Forum, που έχει στόχο να φέρει φοιτητές και απόφοιτους σε επαφή με υψηλόβαθμα στελέχη και κορυφαίους επαγγελματίες της διεθνούς αγοράς εργασίας.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται δήλωση συμμετοχής στο παρακάτω link: https://bit.ly/3pnT3tF.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στα αγγλικά. Στους συμμετέχοντες θα σταλούν ψηφιακές βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου έχει βραβευτεί για 5η συνεχή χρονιά ως “Best Hotel Education Provider” στα Greek Hospitality Awards 2020. Προσφέρει περιζήτητα bachelors, masters & diplomas σε συνεργασία με τα κορυφαία Διεθνή Πανεπιστήμια: Ecole hôtelière de Lausanne (EHL), Oxford Brookes University και Queen Margaret University.

Περισσότερα στο: www.mitropolitiko.edu.gr