Skip to main content

Λίβερπουλ: Υποχρεωτική άδεια στους υπαλλήλους - Αντιδρούν οι οπαδοί

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης ξεκαθαρίζει ότι όλοι οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν στο 100%, ώστε να μην υπάρχει κανένας με μειονέκτημα σε αυτή την περίπτωση.

Την απόφαση να βγάλει τους υπαλλήλους της σε υποχρεωτική άδεια ανακοίνωσε η Λίβερπουλ, τονίζοντας ότι πρόκειται για μια εξέλιξη που προστατεύει τόσο την ίδια, όσο και το προσωπικό βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα (σ.σ το 80% του μισθού τους θα καλυφθεί από τη βρετανική κυβέρνηση και το 20% από το κλαμπ).

Σημειώνεται ωστόσο πως η πρωταθλήτρια Ευρώπης ξεκαθαρίζει ότι όλοι οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν στο 100%, ώστε να μην υπάρχει κανένας με μειονέκτημα σε αυτή την περίπτωση.

Παράλληλα, οι «ρεντς» υπενθυμίζουν ότι από τον προηγούμενο μήνα είχαν ανακοινώσει ότι θα πληρωθεί κανονικά και το προσωπικό που δουλεύει αποκλειστικά τη μέρα των αγώνων.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως η απόφαση της υποχρεωτικής άδειας που ανακοίνωσε η Λίβερπουλ προκάλεσε την οργή του κόσμου όπως μεταδίδει η αθλητική εφημερίδα «Sunday Express» με τον κόσμο να την χαρακτηρίζει ως «χαοτική» και «ντροπιαστική».