Skip to main content

Λήξη συναγερμού για την εξαφάνιση 32χρονης από την Αθήνα

Η 32χρονη, η εξαφάνιση της οποίας από το Μεταξουργείου Αττικής είχε δηλωθεί στις 3 Αυγούστου, προέκυψε ότι βρισκόταν σε νοσοκομειακό περιβάλλον.

H περιπέτεια της Μπιλιάνα Σπάσοβα, 32 ετών, έληξε σήμερα δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Η Σπάσοβα (επ.) Μπιλιάνα (ον.) εξαφανίστηκε στις 03/08/2022 από την περιοχή του Μεταξουργείου στην Αθήνα. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης στις 10/08/2022 κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της καθώς υπήρχε ενδεχόμενο να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Αναλυτικά, το «Χαμόγελο αναφέρει:

• «Η Σπάσοβα (επ.) Μπιλιάνα (ον.) διαπιστώθηκε σήμερα 12/8/2022 ότι βρίσκεται σε Νοσοκομειακό περιβάλλον γεγονός για το οποίο είχε υπάρξει ενημέρωση των αρμόδιων αστυνομικών αρχών από την ημέρα της εξαφάνισής της στις 03/08/2022.

• Αφορμή για τον συντονισμό των αστυνομικών αρχών υπήρξε η ενεργοποίηση του μηχανισμού Μissing Alert και όχι η ενδοϋπηρεασιακή τους επικοινωνία.

• Η σωστή συνεργασία μεταξύ των αστυνομικών αρχών θα μπορούσε να οδηγήσει στον έγκαιρο εντοπισμό της αγνοούμενης, προκειμένου να μην παρατείνεται η αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Σπάσοβα (επ.) Μπιλιάνα (ον.) και την οικογένειά της για οτιδήποτε χρειαστεί».