Skip to main content

Μίνι lockdown-Θεσσαλονίκη: Αλλαγές σε προγραμματισμένες συναυλίες του Οκτωβρίου

Βάσει των μέτρων του μίνι lockdown υπάρχουν, όπως είναι λογικό, αλλαγές σε προγραμματισμένες συναυλίες που θα πραγματοποιούνταν μέσα στον Οκτώβριο.

Η Θεσσαλονίκη είναι από σήμερα στο «κόκκινο» και επίσημα, καθώς έχουν τεθεί σε ισχύ τα μέτρα του μίνι lockdown.

Βάσει των συγκεκριμένων μέτρων υπάρχουν, όπως είναι λογικό, αλλαγές σε προγραμματισμένες συναυλίες που θα πραγματοποιούνταν μέσα στον Οκτώβριο.

Η εταιρεία United We Fly παρουσιάζει τις αλλαγές στις προγραμματισμένες συναυλίες λόγω των έκτακτων μέτρων ασφαλείας για την προστασία από τον COVID-19.

Danai Nielsen & Sophie Lies

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ

Η ταλαντούχα δημιουργός & performer Danai Nielsen μοιράζεται τη σκηνή με τη Sophie Lies σε ένα μοναδικό double bill. Η πρώτη με τραγούδια από το επικείμενο άλμπουμ της "Who are they" και η δεύτερη με το νέο της δίσκο "Μία πέτρα σαν Σπίτι" και τους μουσικούς της.

Σύντομα θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία
 
Παιδί Τραύμα

ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ (λόγω των έκτακτων μέτρων ασφαλείας για την προστασία από τον COVID-19 ) 

Σάββατο 2 Οκτωβρίου

Aνοιχτό Θέατρο Συκεών "Μάνος Κατράκης"

Tο Παιδί Τραύμα ανεβαίνει στην σκηνή μία μέρα μετά, με full band σχήμα και όχημα τους δύο του δίσκους "Μυστικές Χορευτικές Κινήσεις" και "Θα Καταστρέψω τον Κόσμο", τραγουδώντας για όλα όσα έχει ζήσει!

Εισιτήρια: viva.gr

Παύλος Παυλιδης



Κυριακή 3 Οκτωβρίου

Θέατρο Συκεών

Ο Παύλος Παυλίδης επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη και κλείνει την καλοκαιρινή του περιοδεία. Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ ανεβαίνει στη σκηνή με νέα ομάδα για ένα δυναμικό live, με περισσότερο ηλεκτρισμό και ροκ αναφορές. Παλιότερα αλλά και νέα τραγούδια του Παύλου σε ένα πρόγραμμα που θα μας βάλει ξανά στον ιδιοσυγκρασιακό και τολμηρό κόσμο του! Μια συναυλία που περιμέναμε καιρό!

Εισιτήρια viva.gr

Whereswilder



Παρασκευή 8 Οκτωβρίου

Στο Block 33 Garden
 
Στις 8 Oκτωβρίου οι Whereswilder – η τετραμελής μπάντα από την Αθήνα - με νεοψυχεδελικούς ήχους, νέα τραγούδια από το τρίτο αλμπουμ τους και αγαπημένα παλαιότερα κομμάτια.

Εισιτήρια viva.gr

Νεφέλη Φασούλη



Σάββατο 9 Οκτωβρίου

Στο Block 33 Garden

Στις 9 Οκτωβρίου η χαρισματική νέα τραγουδίστρια Νεφέλη Φασούλη σε μία συναυλία - γιορτή του "Κόσμου της", του πρώτου της προσωπικού άλμπουμ με την υπογραφή του Φοίβου Δεληβοριά.

Εισιτήρια viva.gr

Λάμδα



Παρασκευή 15 Οκτωβρίου

Στο Block 33 Garden
 
Στις 10 Οκτωβρίου oι εκ Πειραιώς ορμώμενοι Λάμδα με τα τραγούδια των δύο δίσκων τους μας βάζουν στον υπέροχo και μελαγχολικό κόσμο τους μέσα από τους εξαιρετικούς στίχους και τις μουσικές τους.

Εισιτήρια viva.gr