Skip to main content

CL: Αποχώρησε από το γήπεδο η Μπασάκσεχιρ καταγγέλλοντας ρατσιστικό σχόλιο (vid)

Ο βοηθός προπονητή των φιλοξενούμενων αποβλήθηκε αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα και ισχυρίζεται πως ο τέταρτος διαιτητής τον αποκάλεσε νέγρο.

Η Μπασάκσεχιρ αποχώρησε στο 18' της αναμέτρησης κόντρα στην Πάρι, καθώς όπως ισχυρίζεται ο βοηθός προπονητή, Πιερ Γουεμπό, ο 4ος διαιτητής τον αποκάλεσε «νέγρο» κατά την αποβολή του.

Όλα ξεκίνησαν στο 17’ , όταν από τον πάγκο της Μπασάκσεχιρ υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες για μια φάση που έγινε με τους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο τέταρτος διαιτητής, Σεμπάστιαν Κολτέσκου από τη Ρουμανία, γύρισε προς τον πάγκο των Τούρκων για να κάνει συστάσεις και μετά από αυτό ο Πιερ Γουεμπό, βοηθός προπονητή της Μπασάκσεχιρ βγήκε εκτός εαυτού.

Ο Γουεμπό, πασίγνωστος για την καριέρα του σαν ποδοσφαιριστής και διεθνής με το Καμερούν, φώναζε σε έξαλλη κατάσταση «γιατί με είπες νέγρο», ενώ ο τέταρτος διαιτητής έσπευσε να του δείξει κόκκινη κάρτα και να τον αποβάλλει από τον πάγκο.

Σύσσωμη η ομάδα της Τουρκίας αποχώρησε για τα αποδυτήρια ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Λίγα λεπτά αργότερα έγινε γνωστό πως το παιχνίδι θα αρχίσει εκ νέου στις 23.00, χωρίς τον 4ο ρέφερι, που θα αντικατασταθεί με κάποιον από το VAR. Ωστόσο ο αγώνας διεκόπη οριστικά και σύμφωνα με τη «L’Equipe», το παιχνίδι θα συνεχιστεί από το σημείο της διακοπής, αύριο Τετάρτη στις 19:55, φυσικά χωρίς τον Ρουμάνο για τέταρτο διαιτητή.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο: