Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020
x

LONG BEACH FESTIVAL: ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΥΔΝΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γη της Μακεδονίας αρχίζει ένα νέο ετήσιο διεθνές μουσικό φεστιβάλ που φιλοδοξεί να εμπνεύσει, να συγκινήσει και να αποτελέσει πόλο έλξης

Ένα νέο μουσικό γεγονός έρχεται να ενώσει ανθρώπους από όλη την Ελλάδα και από τα Βαλκάνια.

Στη Δημοτική Κοινότητα Πύδνας, στην Πιερία, γεννιέται κάτι καινούργιο. Σε μία πανέμορφη περιοχή με θέα τη Χαλκιδική και τον Όλυμπο στα δεξιά, που εκτείνεται αμφιθεατρικά από τους πρόποδες του ψηλότερου ελληνικού βουνού ως τα καταγάλανα νερά του Θερμαϊκού απέναντι από τη Θεσσαλονίκη, ξεκινά τα πρώτα του βήματα ένα τολμηρό και φιλόδοξο εγχείρημα.

«Σε μία περιοχή με τόσο πλούσιο μυθολογικό και ιστορικό φορτίο, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Σε μία έκταση 200 στρ. τα ρεύματα του παρελθόντος θα σμίξουν με το παρόν σε ένα νέο μουσικό σύμπαν. Μνήμες, αφηγήσεις, μύθοι, ήχοι και μουσικές με μια αστείρευτη ενέργεια εκβάλλουν σε αυτόν το χώρο. Εδώ λοιπόν, σχεδιάζεται να δημιουργηθεί ένα πολυ-λειτουργικό συγκρότημα στο οποίο θα μπορούν να αναπτυχθούν καινοτόμες πολιτιστικές, αγροτικές και τουριστικές δραστηριότητες, το Terra Republic», αναφέρουν οι διοργανωτές και προσθέτουν: «Το πρώτο κεφάλαιο αυτής της νέας ιστορίας θα το γράψει η μουσική. Με το Long Beach Festival 2020 αρχίζει ένα νέο ετήσιο, διεθνές μουσικό φεστιβάλ που φιλοδοξεί να εμπνεύσει, να συγκινήσει και γενικότερα να αποτελέσει πόλο έλξης για τους μουσικόφιλους ολόκληρης της Νοτιοανατολικής Ευρώπης». 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ