Skip to main content

Λουκέτο έβαλε η Sun4U

Δεύτερη βρετανική ταξιδιωτική εταιρεία χρεοκοπεί φέτος το καλοκαίρι, η Sun4U, αφήνοντας έκθετους χιλιάδες τουρίστες, που κάνουν αυτή τη στιγμή διακοπές, κυρίως στην Ισπανία.
Δεύτερη βρετανική ταξιδιωτική εταιρεία χρεοκοπεί φέτος το καλοκαίρι, αφήνοντας έκθετους χιλιάδες τουρίστες. Πρόκειται για την εταιρείας διοργάνωσης ταξιδιών Sun4U, με έδρα το Μπέρμινχαμ, η οποία με ανακοίνωσή της ανέφερε ότι σταματάει να λειτουργεί και συμβουλεύει τους ταξιδιώτες να επικοινωνήσουν με την Ένωση Βρετανικών Γραφείων Ταξιδίων (ABTA).

Σύμφωνα με την ABTA, περίπου 1.200 πελάτες της Sun4U κάνουν αυτή τη στιγμή διακοπές, κυρίως στην Ισπανία. Η βρετανική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας δήλωσε ότι κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε οι πελάτες της εταιρείας που έχουν αγοράσει πακέτα διακοπών και προστατεύονται από την Αδειοδότηση Διοργανωτών Αεροπορικών Ταξιδίων να μπορέσουν να ολοκληρώσουν τις διακοπές τους και να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Κάποιοι πελάτες ίσως χρειαστεί να πληρώσουν δεύτερη φορά το ξενοδοχείο τους, πρόσθεσε η βρετανική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Συμβούλευσε όσους δεν έχουν φύγει ακόμα για διακοπές να μην ταξιδέψουν, αλλά να ζητήσουν να αποζημιωθούν.