Skip to main content

Λουκέτο και στην παραλία από Περαία μέχρι Αγία Τριάδα αν χρειαστεί

Ο δήμαρχος Θερμαϊκού προειδοποιεί πως δε θα διστάσει να κλείσει την παραλιακή ζώνη της Περαίας μέχρι την Αγία Τριάδα εάν υπάρξει συνωστισμός.

Σε κλείσιμο της μεγάλης παραλιακής ζώνης της Περαίας μέχρι τους Νέους Επιβάτες και την Αγία Τριάδα, που αποτελεί το τουριστικό τοπόσημο των ανατολικών τουριστικών προαστίων της Θεσσαλονίκης, προσανατολίζεται ο δήμος Θερμαϊκού, σε περίπτωση που παρατηρηθούν φαινόμενα μεγάλης προσέλευσης του κόσμου.

Μετά τη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής, εξετάζει το ενδεχόμενο να κλείσει και η συγκεκριμένη παραλιακή ζώνη, μόνον όμως εφόσον παρατηρηθούν ανάλογα φαινόμενα με τη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Τσαμασλής επισημαίνει ότι είναι λίγοι προς το παρόν εκείνοι που μετακινούνται ασκόπως στην παραλιακή ζώνη του δήμου. Ωστόσο, επειδή η καλοκαιρία ωθεί πολλούς να παραβιάζουν τα περιοριστικά μέτρα, έστειλε το μήνυμα προς όλους, πως για κανένα λόγο δεν πρόκειται να διακινδυνεύσει τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού και δε θα διστάσει να κλείσει την παραλιακή ζώνη εάν χρειαστεί.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους εσάς που από την πρώτη στιγμή συνταχθήκατε με τα κυβερνητικά μέτρα προκειμένου να περιοριστούν οι πιθανότητες μετάδοσης του ιού. Η στάση σας αποδείχτηκε εξαιρετικά υπεύθυνη για την προστασία της δική σας και τη ζωή όλων μας, Υπάρχει βέβαια και μια ισχνή μειοψηφία συμπολιτών μας που κυκλοφορεί άσκοπα, Κυρίως στο παραλιακό μέτωπο (Περαία - Νέοι Επιβάτες -Αγία Τριάδα ) δίχως να σέβεται όλους αυτούς που μάχονται μέρα νύχτα στα νοσοκομεία για την δική μας υγεία. Υπενθυμίζουμε λοιπόν, σε όλους ότι, βάση τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου επιτρέπεται η μετακίνηση κοντά στις οικίες του καθενός για το ατομική σωματική άσκηση ή για βόλτα του κατοικίδιου, για περιορισμένη χρονική διάρκεια. Σε περίπτωση που λόγω της καλοκαιρίας που επικρατεί αυτές τις ημέρες, υπάρξει μεγάλη επισκεψιμότητα του παραλιακού μετώπου, θα αναγκαστούμε να αποκλείσουμε την πρόσβαση σε αυτό. Δεν κυκλοφορούμε χωρίς αιτία. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. Λίγο ακόμα υπομονή και θα βγούμε νικητές», αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του ο κ. Τσαμασλής.