Τετάρτη 1 Απριλίου 2020
x

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ «ΕΙΚΟΝΑ ΗΧΟΣ» ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Λουκέτο βάζει η «Εικόνα Ήχος» σε ένα από τα δύο καταστήματα που διατηρούσε στη Λάρισα, καθώς, όπως υπογραμμίζει, οι πωλήσεις του εν λόγω καταστήματος καθιστούσαν αδύνατη την κάλυψη των άμεσων λειτουργ

Λουκέτο βάζει η εταιρία «Εικόνα Ήχος» σε ένα από τα δύο καταστήματα που διατηρούσε στη Λάρισα, καθώς, όπως υπογραμμίζει, οι πωλήσεις του εν λόγω καταστήματος καθιστούσαν αδύνατη την κάλυψη των άμεσων λειτουργικών του εξόδων.

Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις του καταστήματος, που βρίσκεται στην εθνική οδό Λάρισας- Τρικάλων, κατά το 2009 διαμορφώθηκαν σε 1,287 εκατ. ευρώ (συμμετοχή 5,6% στο σύνολο των πωλήσεων της εταιρείας για τη χρήση 2009), ενώ για το ίδιο διάστημα οι δαπάνες διαμορφώθηκαν σε 512,70 χιλ. ευρώ (39,8% επί των πωλήσεων).

Για την περίοδο 1.1.-31.3.2010 οι πωλήσεις του καταστήματος διαμορφώθηκαν σε  313,39 χιλ. ευρώ (συμμετοχή 6,8% στο σύνολο των πωλήσεων της εταιρείας για τη περίοδο του α΄ τριμήνου 2010), ενώ για το ίδιο διάστημα οι δαπάνες ανήλθαν σε  113,00 χιλ. ευρώ (36,1% επί των πωλήσεων).

«Στόχος της εταιρείας παραμένει η βελτίωση των οικονομικών της μεγεθών και αυτό αναμένεται να επιτευχθεί μέσω κερδοφόρων καταστημάτων και την απεμπλοκή από καταστήματα που αδυνατούν να λειτουργήσουν κερδοφόρα στις δεδομένες οικονομικές συνθήκες», επισημαίνει η Εικόνα Ήχος.A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ