Skip to main content

Λουκέτο σε μπαρ στην Κηφισιά που σέρβιρε take away ποτά

Το μπαρ που σέρβιρε take away ποτά γέμισε μέσα σε λίγη ώρα με πολίτες που απολάμβαναν το ποτό τους στον περιβάλλοντα χώρο.

Την παρέμβαση της αστυνομίας προκάλεσε πάρτι που στήθηκε το βράδυ της Τρίτης σε μπαρ στην Κηφισιά, το οποίο σέρβιρε take away ποτά.

Μέσα σε λίγη ώρα προκλήθηκε συγχρωτισμός καθώς δημιουργήθηκε ουρά, ενώ όσοι παραλάμβαναν την παραγγελία τους (κοκτέιλς σε πλαστικό ποτήρι) κάθονταν στον περιβάλλοντα χώρο για να τα απολαύσουν.

Κατά πληροφορίες η παρέμβαση έγινε αφού διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν άνθρωποι πάνω στην πρασιά του μαγαζιού και ακουγόταν μουσική από μεγάφωνα. Οι αστυνομικοί, μάλιστα, αναζήτησαν και τον υπεύθυνο του μπαρ, ενώ προχώρησαν στο κλείσιμο του καταστήματος.

Ο νομικός εκπρόσωπος της επιχείρησης πάντως Δημήτρης Κορωνάκης, μιλώντας στο protothema.gr ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε καμία απολύτως παράβαση, πως το μαγαζί είχε άδεια να σερβίρει take away, ακόμα και ποτά, καθώς δεν απαγορεύεται από τη νομοθεσία. Πρόσθεσε ότι η Αστυνομία και το κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας που επισκέφτηκαν την επιχειρηση μαζί με εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής  δεν διαπίστωσαν κάποια παράβαση και αποχώρησαν. Λίγο αργότερα ο ιδιοκτήτης του καταστήματος προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα, έδωσε εξηγήσεις και αποχώρησε.

Ανάλογες εικόνες υπήρξαν στον Βόλο, ενώ στην Αγία Παρασκευή σημειώθηκαν και επεισόδια μεταξύ των αστυνομικών και των θαμώνων.