Skip to main content

Λουτσέσκου: Ανέλυα την Αλ Χιλάλ από την περσινή σεζόν

O Ρουμάνος πρώην τεχνικός του νταμπλούχου ΠΑΟΚ φέρεται να είχε προαποφασίσει ότι θα κοουτσάρει την ομάδα από τη Σαουδική Αραβία.

Την απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Χιλάλ σχολιάζουν τα ρουμανικά ΜΜΕ δίνοντας μάλιστα μία διαφορετική εκδοχή.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Gazeta Sporturilor», ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ φέρεται να είχε προαποφασίσει ότι θα κοουτσάρει την ομάδα από τη Σαουδική Αραβία καθώς ο ίδιος του δήλωσε ότι «ξεκίνησα να αναλύω τα παιχνίδια της Αλ Χιλάλ από πέρσι».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο 50χρονος προπονητής:

«Μου ήταν ξεκάθαρο, από τη στιγμή που ξεκίνησα τις διαπραγματεύσεις, ότι έπρεπε να παρακολουθήσω την Αλ Χιλάλ, να δω παιχνίδια για να καταλάβω την κατάσταση της ομάδας, τους παίκτες και να ανακαλύψω πως είναι το περιβάλλον στο σύλλογο. Ξεκίνησα να αναλύω τα παιχνίδια της Αλ Χιλάλ από πέρσι.

Είχα μια ευχάριστη έκπληξη. Το επίπεδο του ποδοσφαίρου είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που ήξερα. Υψηλό επίπεδο, παιχνίδια με ένταση, πολλή περισσότερη οργάνωση από ότι πριν, με ποδοσφαιριστές υψηλής ποιότητας. Από την αρχή της προετοιμασίας στην Αυστρία, έχω εντυπωσιαστεί από την αξία των παικτών και την πειθαρχία που δείχνουν στην προπόνηση, όπως και την εξέλιξή τους».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο επίπεδο του ποδοσφαίρου στην Ασία. «Είχαμε κάποιες πληροφορίες για το ασιατικό ποδόσφαιρο. Είχα προπονήσει εκεί και ανάμεσα στο 2012 με το 2014 και έχω και φίλους που πέρασαν από την Αλ Χιλάλ. Ξέρω πως είναι αυτός ο σύλλογος. Όπου πηγαίνω, όλοι μου λένε ότι πρέπει να νικάμε. Η Αλ Χιλάλ θέλει να κατακτήσει το ασιατικό Champions League, το πρωτάθλημα και το κύπελλο στη Σαουδική Αραβία. Υπόσχομαι στους φιλάθλους, ότι θα είναι περήφανοι για την ομάδα τους, για το πως θα δουλεύουμε στην προπόνηση και πως θα θυσιάζονται οι παίκτες για την Αλ Χιλάλ».