Skip to main content

Λουτσέσκου: Δουλεύουμε για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο (video)

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε το σημερινό ματς ως μία πολύ καλή προπόνηση τονίζοντας πως ο Ζαμπά με τα φυσικά του προσόντα προσθέτει δύναμη στην ομάδα

Ως μία «πολύ καλή προπόνηση» χαρακτήρισε την ισόπαλη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Άντερλεχτ ο Ραζβάν Λουτσέσκου (δείτε εδώ) υπογραμμίζοντας πως δεν είναι εύκολο να βγουν αρκετά συμπεράσματα καθώς η ομάδα βρίσκεται στο αρχικό στάδιο προετοιμασίας και δουλεύει ώστε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Χαρακτηριστικά, ο προπονητής του «Δικεφάλου» δήλωσε:

«Ήταν μια πολύ καλή προπόνηση. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με εμπειρία γεγονός που μας έδωσε την ευκαιρία να περάσουμε από πολλές καταστάσεις. Κάναμε μια μίξη των παικτών.

Πολλά συμπεράσματα αλλά μετά τις πρώτες επτά μέρες προετοιμασίας για να μιλήσουμε από κάτι παραπάνω δεν είναι σωστό.

Δουλεύουμε για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Υπάρχουν παίκτες που προσαρμόζονται εύκολα σε αυτή την περίοδο. Υπάρχουν παίκτες που προσαρμόζονται πιο δύσκολα. Δεν μας νοιάζει το αποτέλεσμα.

Κερδίσαμε ένα φιλικό, φέραμε σήμερα ισοπαλία. Δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα αλλά να έχουμε μια καλή προετοιμασία».

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν ευχαριστήθηκε από την εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ρουμάνος κόουτς ανέφερε:

«Ναι σίγουρα με ευχαριστεί. Αν ρωτήσετε κάθε παίκτη ή προπονητή δεν θέλει να χάνει σε κανένα ματς. Σε φιλικό, στην προπόνηση, σε επίσημο. Αλλά δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα.

Για κάποιον απ' έξω μπορεί να φαίνεται διαφορετικό αλλά εμείς το βλέπουμε αλλιώς. Κάποιοι παίκτες όπως είπα υποφέρουν, κάποιοι μπαίνουν πιο ελαφριά στην προετοιμασία.

Είμαι χαρούμενος για κάποιους παίκτες μου. Είμαι χαρούμενος για τον Ελ Καντουρί που πέτυχε δυο γκολ. Είμαι χαρούμενος για τον Πέλκα που δουλεύει με τρομερή νοοτροπία.

Είμαι χαρούμενος για τον Λάμπρου για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τα πράγματα. Τα φυσικά προσόντα και η δύναμη που μας δίνει ο Ζαμπά.

Στην άμυνα ο Βαρέλα, ο Μαλεζάς όλοι συμπεριφέρονται καλά. Ο Κρέσπο που τον χρησιμοποίησα στην άμυνα και μας βοήθησε. Οδηγηθήκαμε να βάλουμε νωρίτερα και τον Χατσερίδη στα ματς. Σε κανένα σημείο δεν μπορούμε όμως να κρίνουμε κάποιον από τώρα και να βγάλουμε συμπεράσματα».