Skip to main content

Λουτσέσκου: Οι παίκτες έχουν επίγνωση ότι γράφουν ιστορία στον ΠΑΟΚ

Κερδίσαμε αυτόν τον τίτλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μέσα στο γήπεδο, φέτος μπορούσαμε και να το απολαύσουμε, είπε με νόημα ο Ρουμάνος τεχνικός

Όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν επίγνωση και θέλουν να γράψουν ιστορία με τον σύλλογο, είπε ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά, Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας στη συνδρομητική τηλεόραση NOVA εν όψει του τελευταίου αγώνα για το πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΣ, στα Γιάννενα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για το αν υπάρχει ικανοποίηση:

Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση, κάνοντας τέλεια τη δουλειά. Κερδίσαμε αυτόν τον τίτλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μέσα στο γήπεδο, φέτος μπορούσαμε και να το απολαύσουμε. Υπάρχει η ικανοποίηση, ότι δε μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω, σε αυτήν τη διοργάνωση. Παράλληλα, έχουμε τη σωστή προσέγγιση για τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια, ένα για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και ένα για τον τελικό του Κυπέλλου».

Για το αν έχουν συγκεντρωθεί και πάλι στην καθημερινότητα:

Ναι, γιατί όχι; Οι πανηγυρισμοί κράτησαν πολύ λίγο. Έπρεπε να επιστρέψουμε στην κανονική ροή. Θέλαμε να περάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου και τα καταφέραμε. Είναι μεγάλη επιθυμία και το Κύπελλο. Παράλληλα, ο κάθε παίκτης της ομάδας, έχει επίγνωση του τι θέλουμε να κάνουμε και επιθυμία να γράψουμε ιστορία, να πάρουμε το Κύπελλο και να κατακτήσουμε χωρίς ήττα το πρωτάθλημα.

Για τα προβλήματα τραυματισμών και αν τον προβληματίζουν:

Έχουμε ένα συνολο που όλοι μπορούν να συνεισφέρουν και δίνουν από κάτι στο σύνολο. Μία σεζόν η οποία βγαίνει έτσι, δεν θα μπορούσε να είναι μόνο από μερικούς παίκτες. Όλοι πρέπει να βάζουν το δικό τους... λυθαράκι. Χάσαμε κάποιους παίκτες από διάφορες καταστάσεις. Η αντίδραση της ομάδας όμως ήταν εκπληκτική και πραγματικά είναι ότι καλύτερο να μπορεί να συμβεί αυτό. Ενδεχομένως αλλάζουν τα πρόσωπα και διαφοροποιείται ο τρόπος παιχνιδιού μας, παρ' όλα αυτά η φιλοσοφία παραμένει η ίδια.