Skip to main content

Λουτσέσκου: Κακή μέρα για μας, κάναμε λάθος διαχείριση του αγώνα (vid)

O προπονητής του «Δικεφάλου» στη συνέντευξη Τύπου άφησε αιχμές αναφορικά με την ποιότητα και την εξέλιξη του πρωταθλήματος

Στην κακή ημέρα των παικτών του ΠΑΟΚ απέδωσε την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αφήνοντας αιχμές αναφορικά με την ποιότητα και την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του «Δικεφάλου»:

Για το τι δεν πήγε καλά σήμερα και ήρθε αυτή η ήττα: «Ήταν μία κακή μέρα για εμάς. Ίσως έπαιξε ρόλο και η πίεση, δεν το διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι. Δεχθήκαμε το γκολ και μετά ο Αστέρας βρήκε πολλούς χώρους, ενώ βιαζόμασταν στο επιθετικό κομμάτι.

Σε ένα κανονικό πρωτάθλημα, παίζοντας κανονικά παιχνίδια, κρίνεται σε αγώνες ο τίτλος. Όμως επειδή αυτό δεν είναι ένα κανονικό πρωτάθλημα, τα πράγματα είναι αλλιώς. Φανταστείτε να είχαμε παίξει το περασμένο παιχνίδι και να είχαμε κερδίσει. Στο μυαλό μας όλα θα ήταν πιο ξεκάθαρα. Αν είχαμε την δυνατότητα να χάσουμε ένα παιχνίδι, γιατί είναι φυσιολογικό μετά από ένα σερί, ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα σήμερα. Και σε αυτές τις καταστάσεις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αντιδράσεις».

Για τη σημερινή διαιτησία: «Πρέπει να κατηγορήσουμε τους εαυτούς μας για αυτή την ήττα. Δεν θέλω κανείς να ρίξει την ευθύνη στον διαιτητή, ούτε ακόμη κι οι παίκτες μου, ακόμη κι αν έκανε δύο σοβαρά λάθη. Πρέπει να δούμε το δικό μας φταίξιμο. Μετά από ένα τόσο μεγάλο νικηφόρο σερί, στο κανονικό ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά. Στο κανονικό ποδόσφαιρο, ίσως θα μπορούσαμε να έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε κι ένα άσχημο αποτέλεσμα, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Έχετε δίκιο για το 2-2, θα είχαμε ακόμη έναν πόντο, αλλά ήμαστε τρελαμένοι και θέλαμε πολύ το τρίτο γκολ, όπως συνέβη και στο πρώτο μέρος, δεχθήκαμε το γκολ και τρελαθήκαμε. Δεν κάναμε αυτό που κάνουμε συνήθως. Αυτή είναι η πραγματικότητα για το σημερινό παιχνίδι».

Για το αν τον εξέπληξε ο Αστέρας: «Δεν είναι ότι ο Αστέρας έπαιξε σήμερα σαν την Μπαρτσελόνα και μας εξέπληξε. Δεν ήταν έκπληξη. Τα γκολ προήλθαν από δικά μας λάθη, δεν είχαμε υπομονή για να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό παιχνιδιού και κάνοντας αυτά τα λάθη δεν ήμασταν σωστά τοποθετημένοι στο γήπεδο. Δεν ήμασταν κοντά στις γραμμές μας, τόσο στην άμυνα, όσο και στο δικό μας μισό».