Skip to main content

Οριστικό: Τέλος ο Γκαρσία, επιστρέφει ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ

Ο Ρουμάνος κόουτς ετοιμάζεται να πάρει και πάλι στα χέρια του το τιμόνι της ομάδας, καθώς απομένουν τα τυπικά για να κλείσει η συμφωνία.

Δύο χρόνια παρά έναν μήνα διήρκεσε τελικά η αποχή του Ραζβάν Λουτσέσκου από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, όταν ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Ρουμάνου τεχνικού από τον νταμπλούχο τότε Δικέφαλο αιφνιδιάζοντας δυσάρεστα τους οπαδούς των ασπρόμαυρων.

Μετά την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να μην συνεχίσει ο Πάμπλο Γκαρσία ως πρώτος προπονητής, ο Λουτσέσκου ετοιμάζεται να πάρει και πάλι στα χέρια του το τιμόνι της ομάδας, καθώς απομένουν τα τυπικά για να κλείσει η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Ρουμάνος αναμένεται εντός λίγων 24ώρων στη Θεσσαλονίκη, τόσο για την οριστικοποίηση της συνεργασίας, όσο και για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς. Άλλωστε δόγμα της διοίκησης είναι να μην χαθεί ούτε λεπτό από τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Σημειώνεται δε πως δίπλα στον Ρουμάνο «στρατηγό» θα βρίσκεται το επταμελές team που είχε μαζί του την περίοδο που βρισκόταν στον πάγκο της Αλ Χιλάλ.