Skip to main content

Λουτσέσκου: Mε υποστήριξε θερμά ο Σαββίδης, έφυγα λόγω παρεξηγήσεων

Ο Ρουμάνος τεχνικός της Αλ Χιλάλ τόνισε πως αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ καθώς η ιδιοκτησία του δεν κατάφερε να κρατήσει στην ομάδα τους παίκτες που ήθελε.

Για τις πρώτες ημέρες παρουσίας του στον ΠΑΟΚ και την θερμή υποδοχή που έτυχε από τον Ιβάν Σαββίδη μίλησε σε τηλεοπτικό κανάλι της Ρουμανίας, ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αρχικά, ο τεχνικός της Αλ Χιλάλ και πρώην του «Δικεφάλου» ανέφερε:

«Κατά τη διάρκεια των δύο χρόνων της παρουσίας μου στον ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης με υποστήριξε θερμά. Όταν πήγα στον ΠΑΟΚ, οι περισσότεροι με αντιμετώπιζαν με καxυποψία, δεν ήμουν αποδεκτός. Ήρθα από μια ομάδα που έβαζε πάντα προβλήματα στο ΠΑΟΚ.

Την πρώτη μέρα που ήρθα στον ΠΑΟΚ, ο Σαββίδης κάλεσε όλους τους παίκτες και τους διοικούντες και τους είπε: ''Ο προπονητής μας είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου και εγώ είμαι ο πρώτος που τον στηρίζω. Εάν κάποιος δεν το κάνει αυτό, την επόμενη στιγμή θα φύγει από εδώ. Αυτός είναι προπονητής μας!'' Καταλαβαίνετε πόσο ισχυρό ήταν αυτό το μήνυμα».

Μάλιστα, ο 51χρονος κόουτς μίλησε και για την αποχώρησή του από τους «ασπρόμαυρους» αναφέροντας:

«Έφυγα λόγω κάποιων παρεξηγήσεων. Ήταν μια τεράστια πρόκληση οι όμιλοι του Champions League! Υπήρχε κίνδυνος να χάσουμε παίκτες στη μεσαία γραμμή. Παίκτες που ήταν κομβικοί. Δεν κατάφερε η ιδιοκτησία να τους κρατήσει στην ομάδα και με τη σειρά μου... αναγκάστηκα να πάρω την απόφαση να φύγω».