Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021
x

ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ: ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (VID)

«Ίσως μόνο στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στη φασιστική Γερμανία συνέβη, αυτό που συνέβη στο ελληνικό πρωτάθλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κόουτς του ΠΑΟΚ

Την πικρία του για του απώλεια του πρωταθλήματος εξέφρασε για ακόμα φορά ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ με το που πάτησε το πόδι του στο Βουκουρέστι, επιστρέφοντας στην πατρίδα του μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του «Δικεφάλου», μίλησε σε μέσο της πατρίδας του όπου και προέβη σε μία δήλωση που αναμένεται να συζητηθεί

Συγκεκριμένα ερωτώμενος για τα συναισθήματά του για την κατάληψη της δεύτερης θέσης, απάντησε παρομοιάζοντας τις συνθήκες του ελληνικού πρωταθλήματος με εκείνες στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και την φασιστική Γερμανία.

«Ίσως μόνο στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στη φασιστική Γερμανία συνέβη, αυτό που συνέβη στο ελληνικό πρωτάθλημα» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια αναφερόμενος στον Ιβάν Σαββίδη πρόσθεσε πως «ο ιδιοκτήτης είναι πολύ χαρούμενος, και ήταν αυτός που υπέφερε περισσότερο από όλους. Η χαρά μου ήταν μεγαλύτερη του συνηθισμένου». 

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο Λουτσέσκου κουβαλούσε μαζί του και την μάσκα με το πρόσωπο του ομογενή επιχειρηματία από τον τελικό του ΟΑΚΑ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ