Skip to main content

Λουτσέσκου: Μπορούμε να πάμε στην Αθήνα και να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό (vid)

Ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να πάει στην Αθήνα και να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου έμεινε ικανοποιημένος, ειδικά από το δεύτερο ημίχρονο της ομάδας του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε στην κάμερα της Cosmote TV ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος, εκμεταλλευόμενη και την φυσική της κατάσταση.

Σύμφωνα με τον προπονητή του ΠΑΟΚ η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρόκριση στην Αθήνα. «Μετά τα πρώτα 15 λεπτά που προσέχαμε να μην γίνει κάποιο λάθος το παιχνίδι ήταν καλύτερο από τη μεριά μας, είχαμε ευκαιρίες και αρχίσαμε να κυριαρχούμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο επικρατήσαμε και στη φυσική κατάσταση, τα ματς με τον Ολυμπιακό έχουν ένταση, σήμερα υπήρχαν δυνατές μονομαχίες. Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα μπορούμε να πάμε στην Αθήνα για να πάρουμε την πρόκριση», σημείωσε χαρακτηριστικά.